2024. április 24. - György
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

A bevándorlásellenes svéd párt vezére: A multikulturalizmus teljes kudarc!

Szeptemberben dönthetnek a svédek a jövőjükről. Erősödik az Alternativ för Sverige (AFS), bevándorlás-ellenes svéd párt.

Gustav Kasselstrand, a párt vezetője és alapítója támadja Svédország migrációs politikáját. Kasselstrandnak komoly tervei vannak a bevándorlás visszaszorítására.

Kasselstrand szerint Svédországban a "multikultúra lehetetlen és teljes kudarcot vallott". Elmondása szerint nem lehet kombinálni a különböző népeket egy országban és jó eredményeket elvárni.

"A multikulturális társadalmak történelmi tapasztalata az ellenkezőjét jelzi. A nézeteltérések és konfliktusok, nem harmonikus társadalmi élet [...] a multikulturalizmus és a tömeges bevándorlás eredménye "- mondta.

Kasselstrand hozzátette: "Az AfS-nek soha nem lesz úgynevezett integrációs politikája. Ha, a bevándorlók nem tudnak beilleszkedni a társadalomba, akkor egy "csak oda jegyet" kapnak a hazájukba.

A pártnak szándékában áll a 2000 óta kiadott tartózkodási engedélyek felülvizsgálata, és visszaküldenék a hazájukba azokat a migránsokat, akik helytelen okok miatt kaptak tartózkodási engedélyt.

Voiceofeurope nyomán Bede Zsolt

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató