2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Földi László előadása - Hadiállapotban Európa alszik | Népvándorlás és háttérhatalom szakértő szemmel

A budapesti Polgári Mulatóban Földi László biztonságpolitikai szakértővel beszélgetett Raffay Ernő, a kiváló történész és politikus.

Téma: migráció és a háttérerők.

Földi László (Eger, 1956. november 13. –) ezredes, a Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, majd az Információs Hivatal műveleti igazgatója.

Nagy sajtóvisszhangot váltott ki, amikor Földi László az Echo TV 2017. szeptember 29-i Informátor című műsorában a következőképpen nyilatkozott a menekülteket segítő magyar civil szervezetekről:

"Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk."

Raffay Ernő történész, politikus. A rendszerváltás alatt és után országgyűlési képviselő és az Antall-kormányban a Honvédelmi Minisztérium politikai államtitkára volt. A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karáról vonult nyugdíjba, de jelenleg is oktat a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán. Számos könyve jelent meg a szabadkőművességről, világszinten vezető szakértője a témának.

Hosszú, de nagyon érdekes beszélgetés volt, ezért a legfontosabb részeket megjelöljük:

17:45 -nél NÉPESSÉGSZAPORULAT - Földi László felhívja a figyelmet arra, hogy kevés európai, fehér, keresztény gyerek születik.

27:30 -nál KÖZGONDOLKODÁS - A hírek és a spekuláció. Egyesült államok kialakítása Európában.

35:13 -nál A MUSZLIM KATONÁK TÁMADÁSA - megfélemlítés és merényletek Európában.

49:00 - nál EURÓPÁT HÁROM RÉSZRE LEHET OSZTANI - akik "elvesztek", akik jó úton  haladnak afelé, hogy elvesszenek, és a kelet-európai országok, akik ellenállnak.

57:50 - nél NÉMETORSZÁG - "Merkelnél nincs jobb..."

1:00:30 - nál MUSZLIMOK TÁMADÁSA - Európába fognak költözni, és politikai hatalmat fognak szerezni.

1:10:10 - nél EURÓPA JÖVŐKÉPE - Nincs felelőse az európai migrációs politikának.

1:18:50 - nél TÖRTÉNELEM - Muszlimok vs. keresztények.

1:43:00 - nál A MEGOLDÁS - A keresztényeknek kell megvédeni Európát!

 

Vadhajtasok.hu - Bede Zsolt

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató