2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Sebestyén Balázsék is beleszálltak Budaházy Edda felhívásába

A liberális mocskot mindennap a hallgatóikra zúdító három otromba sztárocska, most megint messzire merészkedett.

Egy hete szüntelenül nyivákolnak a genderlibsik, a saját nemzetüket gyűlölők Budaházy Edda videóján.

Szögezzük azért gyorsan le: A FELHÍVÁS NAGYON SIKERES VOLT, MERT AZ EGÉSZ ORSZÁG ERRŐL BESZÉL.

"Szerencsére" az aberráltaknak semmi bajuk Soros Alexanderrel és a fekete szeretőjével, nem visítanak amikor kézen fogva látnak két rózsaszín pólóba öltözött kigyúrt palit, vagy két 15 éves kislány, akik egymást csöcsörészik az utcán.  Ez lett mára a nagy kozmopolita szokás. Beütött a nihilizmus, a fiatalok többsége semmit nem tisztel. Se hazát, se Istent, se családot. A neoliberalizmus tombol a magyar fővárosban, ki se merészkedünk az utcára már hányingerünk van. A fiúk lánynak, a lányok meg fiúknak öltöznek. A normális dolgokat támadják, a deviáns, aberrált dolgaikat viszont ránk erőltetik.

Természetesen nem maradhat ki a szórásból az orbán-fóbia sem. "Mert a vezér azt mondta...". De, térjünk vissza a cikk témájára:

Egy műsorvezetőnek nagy felelőssége van. Ha, egy műsort a fél ország hallgat, akkor az a felelősség hatványozódik. Nem kell, hogy tetsszen neki bármiféle projekt vagy videó, nevezzük bárminek. El lehet mondani a véleményt róla úgyis, hogy ne legyen sértő.

De, azok a melléknevek, amit "hőseink" alkalmaznak, azért hagynak némi kívánni valót maguk mögött.

"Olyan, mint egy paródia..." "Az nem érv, hogy itt élned halnod kell..." "buta, primitív, rettenetesen rossz szemléletű"

1:38:20-tól a videón:

Szerencséjükre az ő szüleik nem így gondolkodtak...

Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató