2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Zavartalanul zajlik a cigányterror az 1-es villamoson

Újabb olvasói történetek az 1-es villamoson garázdálkodó cigányokról.

Rendszeres használója vagyok az 1-es villamosnak Budapesten, és gyakorlatilag minden nap szembesülnöm kell azzal, ahogy a cigányok terrorizálják a békés utazókat. Sokszor azon tűnődöm, hogy minek kell történnie már ahhoz, hogy megerősített rendőri jelenlétet kapjon a jármű.

A tegnapi történetem két rövid epizód a villamoson.

Az első szösszenet valószínűleg már fel sem tűnne senkinek: az Árpád-híd pesti hídfőjénél a Stadionok irányában délelőtt 9 felé felszáll egy 25 év körüli cigány. Már a megállóban agresszíven mustrálja az embereket, közben üvöltve telefonál, akinek a közelébe ér, azt levállazza. Majd a nagy tömeggel együtt felszáll a villamosra, ahol fel-alá járkálva a vagonban ordítva mobilozik, közben keresve a tekinteteket, hogy kibe köthet bele. Egy ilyen torzszülött már szinte minden 1-es villamoson ott van.

Ezután volt egy kis dolgom, majd fél10 felé újra felszálltam a 1-es villamosra az Ajtósi Dürer sornál, szintén a Stadionok irányába, ahol a következő megállóban a Zugló vasútállomásnál felszállt kb. 20 agresszív cigány, minden ajtónál szépen elosztva 3-4 darabbal, majd egy nagyhangú közülük egy nagyon füttyentett, majd ordítva közölte, hogy most mindenki ki lesz zsebelve, és akinél mondjuk csak 500/1000 forintot fog csak találni, azt szépen kinyuvasztja, és ha valaki vissza mer pofázni, akkor a tesók lépni fognak. Ekkor jött a következő megálló, ahol az utasok nagy része le is szállt, ekkor tűnt fel leginkább, hogy a villamost gyakorlatilag elfoglalták a cigányok, mert annyian voltak.

Szerencsére az azutáni megállónál nekem is le kellett szállnom, de elborzaszt a gondolat, hogy ilyen emberek gyakorlatilag azt csinálnak velünk, amit akarnak, és még összefogni sem nagyon lehet, mert akkora túlerőben vannak. Nem tudom, mi a megoldás, de a helyzet évről évre romlik, és előbb-utóbb nem fognak megelégedni a zsebeléssel vagy az elvett értékekkel, hanem gyilkolni is fognak.

Üdvözlettel és köszönettel:

Róbert

Ezt a cikket a cenzúra miatt nem tudtuk megosztani a Facebookon, ezért a vk.com-ra került ki...
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató