2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Az EU-t háttérhatalmak irányítják, 2030-ig ki kell lépni!

Ajánlom megtekintésre 21 perces elemzésemet az EU és hazánk viszonyáról és 2030-ig végrehajtandó kilépésről, és ennek keretében szóltam:

- a háttérhatalmak által irányított, nemzetállamokat felszámolni kívánó Európai Unió és az EU diktátumok ellen fellázadt, nemzeti önrendelkezés útját járó hazánk, illetve a kölcsönösen előnyös nemzeti együttműködés útjára lépni kívánó közép-európai régiós országok viszonyáról, - az európai hazafias erők jövő évi európai parlamenti választásokon várható győzelemről, - a migrációt szervező és a hagyományos európai értékeket romboló Soros-birodalom ellen szükséges szankciókat bevezető, Stop, Soros ! törvénycsomag és Alaptörvény módosítás, továbbá a Szent Korona eszme fontosságáról.

Rámutattam: az EU helyett életre kell hívni a kölcsönös előnyök mentén működő, egyenjogúság elvén alapuló, nemzeti önazonosságot és a nemzeti szuverenitást tiszteletben tartó, bevándorlóktól védett, közép-kelet európai együttműködést. De ez nem járhat az elcsatolt magyarok jogfosztásának eltűrésével, sőt közösségi jogaik érvényesülését meg kell követelni az együttműködés keretében az érintett szomszédos államoktól.

Felidéztem a 2003-ban, a tisztességtelen EU csatlakozási népszavazás időszakában, az EU ellenes hazafiak részéről a csatlakozás ellenében kifejtett figyelmeztető érveket (https://goo.gl/F5CvC6), amelyeket az elmúlt 15 év teljes mértékben igazolt.

Mivel többen azt jelezték, hogy minderre csak most "jöttem rá", ezért a történelmi hűség kedvéért jelzem, hogy a négypontos EU kritikus memorandumot én fogalmaztam. Akkor az egyik meghatározó jogász szakértő voltam (dr. Halász József és dr. Eva Maria Barki ügyvéd mellett) az EU csatlakozás ellenzőinek a 2003-as népszavazási kampányában, amelyben a hatalmas túlerővel szemben mi, a nemmel szavazók ugyan alulmaradtunk, de ma már milliók számára vált világossá, hogy nekünk volt igazunk.

Az akkori ellenző kampányunk főbb eseményeit, nyilatkozatait érdemes áttekinteni, nagyon tanulságos ! http://fennmaradas.uw.hu/eu_sajto.html

 

https://www.facebook.com/gaudinagytamas/

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató