2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Franciaország hamarosan lángokba borul

Amíg Macron a "nagyszerű" világbajnoki győzelmet ünnepli Moszkvában, addig az integrálódásra vágyók szétszedik az országot.

Vasárnap délután a többségében afrikai felmenőkkel rendelkező labdarúgók elverték a horvátok nemzeti tizenegyét. A mérkőzésen az egykori galloknak volt nagyobb szerencséjük, egy öngóllal szerezték meg a vezetést, majd 1:1-es állásnál egy büntetőrúgással tudtak előnyhöz jutni. A déli szomszédaink sok helyzetet kidolgozva, hősiesen küzdöttek, de 4:2-re sajnos vereséget szenvedtek.

A világbajnoki döntőt a helyszínen végig szurkoló francia elnök, Emmanuel Macron majd mondogathatja, hogy milyen sikeres az integráció, feketék tucatjait tudták beépíteni a társadalomba, komoly sikereket hoznak majd az országnak.

Sajnos a mainstream média sem azzal lesz elfoglalva, hogy mi zajlik Franciaországban, hanem majd mutogatják a világbajnokokat, hogy mennyire európaiakká tudtak válni és micsoda sportemberek.

A valóság ezzel szemben az, hogy a francia válogatott játékosai még fel sem emelték a kupát Párizstól Marseille-ig zavargások törtek ki. Az integráció nem halad, sőt...

Párizs:

Marseille:

Aki nyomon szeretné követni a francia eseményeket, az kattintson ide:

http://www.fdesouche.com/1042379-victoire-de-lequipe-de-france-pillage-place-de-la-bastille

Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató