2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A brit lapnak sírnak Kálmán Olga kollégái

„Nincs már értelme újságírónak lenni ebben az országban” - mondja Kálmán Olga volt szerkesztője. Simicska Lajos bukásáról közölt cikket a Guardian, a helyzet ismertetése mellett pedig a cikkben több érdekes megszólalás is van. Egyenesen-szerkesztő:
Abbahagyom, nincs értelme
Láng Balázs, az Egyenesen Kálmán Olgával című műsor volt szerkesztője azt mondta:
„25 éve vagyok ebben a szakmában, de elegem lett. Abba is hagyom, mert nincs már értelme újságírónak lenni ebben az országban.”
Láng szerint egyértelmű erődemonstráció volt, hogy a Hír tévés hatalomátvétel után a Kálmán Olga-műsor ismétlése helyett Orbán beszédét sugározták.

Simicska-ember: Nem volt más választás

A lapnak név nélkül nyilatkozik Simicska Lajos egyik munkatársa.
„Azt mondta nekem, hogy nincs más választása, mint hogy eladja a médiáját.”

Gyöngyösi: Reménytelennek tűnik a helyzet

És megszólal Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese és frakcióvezetője is. „Ebben az országban minden az állam kezében van. Nem fordulhattunk máshoz, csak Simicskához” - mondja arról, hogy az oligarcha bőséges hirdetési felületet biztosított a pártnak. Majd a második legnagyobb frakcióval rendelkező párt egyik vezetője így nyilatkozik a politikai helyzetről:
„Nem látom a fényt az alagút végén. Elég reménytelennek tűnik a helyzet. Mintha próbálnánk kimászni, de nem lenne semmi, amiben megkapaszkodhatnánk. Csak a puszta fal.”
Forrás: 444.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató