2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Aktív volt a kis Lionel Tarnamérán: fojtogatás, játékvezető-, és rendezőverés a mennyei megyeiben

Ritkán látható brutalitás helyszíne volt szombaton a tarnamérai pálya. Nem túlzás azt állítani, hogy a megyei II. osztály 2. fordulójában lejátszott Vámosgyörk elleni mérkőzés 78. percében, 2–1-es hazai vezetésnél elszabadult a pokol a játéktéren.

A kiváltó okot azt jelentette, hogy a hazaiak védője, B. Balázs becsúszva szerelni próbálta a vendégek játékosát, E. Mihályt. Ez nem sikerült, így a játékvezető, szabadrúgást ítélt. Miközben azonban B. Balázs fel akart állni, E. Mihály hátulról elkapta a nyakát és fojtogatni kezdte. Ezt a cselekvést a sípmester többszöri felszólítására sem hagyta abba, mi több, a bíró feszítette le a fojtogató kezét a sértett nyakáról, aki nehezen kapott levegőt, sőt vért köpött.

E. Mihály ámokfutása azonban csak ezután kezdődött igazán. Arcon csapta a játékvezetőt, majd megütötte az időközben a pályára érkező főrendezőt. A tombolást menekülés követte E. Mihály részéről, akit hiába próbáltak elkapni, a játékos átugrott a sportlétesítményt határoló vadhálón, és csak percek múlva sikerült rávenni arra, hogy vonuljon be az öltözőépületbe. A szintén rendezőként ténykedő B. Zsoltot a játéktéren és azon kívül egy másik györki játékos, E. Krisztián ütötte meg. A csetepaté végeztével a játékvezető három piros lapos figyelmeztetést könyvelt el: B. Balázs, E. Mihály és E. Krisztián neve került a kiállottak közé. A bíró ezt követően félbeszakította a mérkőzést.

Az értesített rendőrök akkor már a helyszínre vonultak, a szintén kiérkező mentő pedig kórházba szállította B. Balázst, aki az orvosi vélemény szerint rosszabbul is járhatott volna, ha megpróbálja magát kiszabadítani - írja a Heol.

Az Erdős família politikai téren is aktív: Krisztina és Lionel épp Erdős Mihály kamupártos plakátját helyezi ki a Heves megyei 3. oevk Apci helyszínén (forrás: Fb)

Forrás: https://kuruc.info/r/35/189403/

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató