2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Játékfüggősége teheti tönkre a Barcelona játékosát

Ousmané Dembélé hazudott arról, hogy miért nem jelent meg a Barcelona edzésén. A klubnál aggódnak a 21 éves játékos hanyag magatartása miatt.

November 10-én Dembélé úgy hagyta ki a Barcelona délelőtti edzését, hogy arról senkit sem értesített. Az edzés kezdete után a stáb többször is megpróbálta őt felhívni, de nem tudták elérni, ezért elmentek a lakásához, ahol a játékos azt mondta, hogy gyomorproblémái vannak.

A madridi AS azonban utána ment a esetnek, és kiderült, hogy semmiféle gyomorproblémája nem volt Dembélének, egyszerűen az történt, hogy előző napéjszakába nyúlóan videojátékozott a barátaival, és elfelejtette beállítani az ébresztőt.A lap szerint Dembélé egyedül él Barcelonában, és a virtuális világba való menekvés mostanra függőséggé vált nála, ami negatív hatással van a pályán nyújtott teljesítményére és a csapattársakkal való kapcsolatára.

A Barcelona tavaly nyáron 105 millió eurót fizetett a Borussia Dortmundnak a 21 éves játékosért, aki remekül kezdte az idei szezont, de a hanyag magatartása miatt Ernesto Valverde vezetőedző csak csereként számol vele az utóbbi hetekben.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató