2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

"Belefáradtunk a globalizációba!"

Párizsban egy sárga mellényes nő kiáltotta fájdalmát az ENSZ rendfenntartói felé a hétvégi zavargások közben.A Franciaországból érkező videóknál a rendőröknek hitt személyeknél, járműveknél, alakulatoknál érdemes keresni az EU-s csillagokat vagy a következő feliratokat:European Gendarmerie Force, EGF, Eurogendfor. Ezek ugyanis nem a francia rendőrség, hanem a 13 éve létező Európai Csendőrség alakulatai. Több videót is láttunk, ahol ezek "akcióznak", és nem a francia rendőrség. Sokan viszont tévedésben vannak, mikor a már tervben lévő EU-s hadsereget emlegetik, talán épp azért, mert nem tudják, hogy létezik Európai Csendőrség is már 13 éve. Az EU-s hadsereg pedig egyelőre még csak tervben van. Ahogy beszámoltunk a szombati eseményekről: az ENSZ csapatai megszállták Franciaországot. https://www.vadhajtasok.hu/2018/12/08/parizs-tomeges-eloallitasokkal-kezdodott-a-szombat/ Egy sárga mellényes nő ordítozott velük:
"Nézzétek meg, hogy mit műveltek velünk! SzégyelLjétek magatokat! Mi nem gyűlölünk titeket! Nektek velünk kellene lennetek, a francia néppel a szülőföldért! Vissza akarjuk kapni a hazánkat! Belefáradtunk a globalizmusba..."
És akkor menjünk vissza egy kicsit a múltba, és idézzük fel újra Csurka István mondatait: https://youtu.be/m5sByVXoRMc Mint ismert, az elmúlt hétvégén már egy hónapja tartó erőszakos tüntetéssorozat zajlik a galloknál. Sikerült megválasztaniuk az Európai Unió és bevándorlásmániás Emmanuel Macron-t a nemzeti beállítottságú Marine Le Pen helyett, akinek az apja például jó barátja volt Csurka Istvánnak. Többször Magyarországon is járt a kilencvenes években. Le Pen pedig épp a napokban posztolt a Facebook-on a jelenlegi káosszal kapcsolatban:
"Az elmúlt 40 év legnagyobb problémája a migráció, a lakhatási válság, a munkanélküliség, a fiskális politika és a nemzeti identitás. A marrákesi egyezmény árulás lenne!"
A franciák a nagy jólétben átaludták az elmúlt 20-30 évet. Már rájöttek, hogy rosszul jártak Macronnal, és elzavarnák a kormányból, ám neki esze ágában sincs lemondani. A rendfenntartó erőknek ki van adva a parancs, hogy mindenképpen meg kell akadályozni a sárga mellényesek tiltakozását. A legutóbbi zavargásokban minden eddiginél brutálisabb fellépést mutattak be a rendőrök. Százával tartóztatták le a tiltakozókat. Tudják jól, ha Macron bukik, akkor a májusi Európa parlamenti választáson nagyon meginoghat a liberálisok támogatottsága.Bede Zsolt - www.vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató