2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A rendőrség nyomozást indított a "bátor" libsi ellen, aki hátulról leütötte tudósítónkat

Ma a délelőtti órákban szerkesztőségünk levelet kapott a Budapesti Rendőr-főkapitányságról, ezen belül a bűnüldözési osztályról. Egy magánszemély feljelentést tett az ellen az alattomos kis liberális ellen, aki december 12-én a Kossuth téren, hátulról leütötte tudósítónkat. A feljelentést a Pesti Srácok hírportálon megjelent videó és tudósítónk nyilatkozata alapján tették.A felénk irányuló megkeresés a a Rendőrség részéről is ezt emeli ki:"2018. december 13-án beszámoló és videó felvétel jelent meg a pestisracok.hu oldalon "Jobboldali újságírót ütöttek le a liberális tüntetők szerdán" címmel. -fogalmazzák."Egy rövid részlet a Pesti Srácok cikkéből azoknak, akik nem olvasták volna:"Haza akartam menni kora este, de akkor besokalltam, amikor láttam, hogy le akarják dönteni, meg fel akarják gyújtani a tüntetők a nemzet karácsonyfáját. Hamar az események sűrűjében találtam magam, és szóváltásba keveredtem egy társasággal, akik a vállukon próbáltak elvinni egy, a karácsonyfához tartozó szánkót."

A Rendőrség pedig elindította a nyomozást, és berendelte tudósítónkat meghallgatásra.

Továbbiakban ezt írják még a nyomozók:
A felvételek a 1055 Bp., V. kerület Kossuth Lajos téren tartott tüntetésen készültek, és az abban szereplő ismeretlen személy magatartása - verekedés - kimerítheti a garázdaság tényállását. Fenti cselekmény bizonyítottsága esetén alkalmas 1 rendbeli a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 339. § (1) bekezdésébe ütköző és aszerint minősülő garázdaság vétség elkövetésének megállapítására.A hírportál fogalmazása alapján " hátulról ütötték le a Vadhajtások munkatársát szerda este". (A PS cikkére hivatkozva - a szerk.) A Büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény 261. § (1) bekezdésében foglaltak alapján – figyelemmel a Be. 261. § (3) és (5) bekezdésére – kérem a Tisztelt címet, hogy az ügyben történő hivatalos felhasználás végett soron kívül tájékoztatni szíveskedjenek a sértett munkatárs személyi adatairól és elérhetőségeiről, tanúkénti kihallgatása céljából.

Rövid véleményünk:

Nem kérdés, hogy ezekkel a garázda felforgatókkal szemben kötelességünk segíteni a rendőrség munkáját. Segíteni fogjuk munkájukat, hogy az ilyen marha, kurva "bátor" kis senkiháziak egyszer és mindenkorra megtanulják, hogy nem lehet büntetlenül karácsonyfát gyalázni Magyarországon, nem lehet ellopni a másét, nem lehet féreg, aljas módon hátulról leütni azt az embert, aki emiatt szól nekik. Bízunk abban, hogy videóink alapján megtaláljuk az illetőt a rendőrökkel együtt, és utána bemutathatjuk ezt a "bátor" gyereket, aki jó libsi szokáshoz híven kiabál szólásszabadságért, rikoltozik kettős mérce ellen, majd azt alkalmazva meg akarja akadályozni, hogy neki nem tetsző vélemény valahol, valamely médiában is elhangozhasson. Abban is bízunk, hogy példás büntetést kap, és minden ilyen felforgatónak elmegy a kedve attól, hogy jobboldali portálok munkatársait vegzálják, bántalmazzák.

Videó az esetről:

 
Vadhajtások.hu
 
     
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató