2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Morvai Krisztina: Gyalázatos a Jobbik pálfordulása

Gyalázatos a Jobbik pálfordulása - jelentette ki Morvai Krisztina a Brüsszel - Európa választ című műsorunkban. A független EP-képviselő Mirkóczki Ádám nyilatkozatára reagált, aki egy lapinterjúban azt mondta: egy magasabb cél érdekében össze kell fogni az ellenzéki pártoknak, és a Medgyessy-, Gyurcsány-, Bajnai-időszak alatt a demokrácia aranykora volt a jelenlegihez képest,- írja az echotv.hu.
Gyalázatosnak tartom, hogy az a Jobbik, amelyik a 2006 ősze kapcsán kialakult elégedetlenség és Gyurcsányellenesség talaján erősödött meg, most odáig süllyedt, hogy képes a szemkilövetővel kéz a kézben harcolni az Orbán rendszer ellen
- mondta a képviselő.
Morvai Krisztina szerint nagyon nagy felelőssége van annak, aki úgy rendez tüntetést, hogy annak az O1G a jelszava, ezt skandáltatja a fiatalokkal, miközben ehelyett jó értékrendet is közvetíthetne a számukra. Ez lenne most a konzervatív oldal feladata - tette hozzá. Az ellenzéki szivárványkoalíció tagjai azt vallják, hogy nincs egyéni felelősség az életért, hanem mindenért a kormány a hibás. Nem azt mondják, hogy ha elakadás van valakinek az életében, akkor nézzük meg, hogy hol a probléma. Pedig ebben kéne az embereket segíteni, nem abban, hogy hárítsuk át a felelősséget - hangsúlyozta. Az ellenzéki koalícióban nem lát olyan elképzelést, ami a magyar emberek számára vonzó lenne, ezért építik a teljes kampányukat az Orbán gyűlöletre. Ez az "érték" tartja össze őket - szögezte le.
Forrás: ECHO TV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató