2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Ha senki nem lép, akkor megtesszük ismét mi: feljelentettük a patkányozó Bangónét a p.csába

Kedves Olvasóink!

Akik követnek és olvasnak minket, azok tisztában vannak azzal, hogy nem a mi stílusunk a feljelentgetés, az hogy sírjunk és picsogjunk, hiszen általában mi vagyunk a falhoz szorítva feljelentések által. Követtük a nap eseményeit, a jobboldali sajtótól elkezdve a liberálisokon át. Már korán reggel elsőként számoltunk be a hírről, ami szinte beszakított a netet és órákkal később megérkezett az összes média.

Kora estig vártunk, hogy lesz-e valaki olyan a jobb oldalról, aki elveszi a fegyverüket és a torkuknak szegezi. Eddig erre nem került sor, így hát megtettük mi.

Bangónét feljelentettük a picsába.

A feljelentés szövegét megosztjuk olvasóinkkal:

Tisztelt Cím!

A mai napon, 2019.04.26-án Bangóné Borbély Ildikó, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője az ATV  Start című műsorában tett kijelentésével egyértelműen arra utalt, hogy a Fidesz szavazói patkányok. Emiatt alulírott személyek csoportos feljelentést kívánunk tenni.
Kérnénk a tisztelt hatóságot, hogy indítsák meg a megfelelő vizsgálatot az MSZP-s országgyűlési képviselő ellen, mert véleményünk szerint szavaival kimerítette a BTK 227. cikkében foglalt becsületsértés fogalmát.
Szavait súlyosbítja, hogy kijelentését nagy nyilvánosság előtt, egy országos televíziócsatorna műsorában tette. Továbbá tűrhetetlennek tartjuk azt is, hogy egy országgyűlési képviselő ilyen sértő hangnemben nyilatkozik a választópolgárokról, akiktől a fizetését kapja és akiknek a képviseletére kötelezi őt képviselői esküje és a törvény.
Bizonyítékként beillesztjük a televíziócsatorna műsorhoz tartozó linkjét:
Bízva az ügy alapos kivizsgálásában, köszönettel!
FRISSÍTÉS:
Feljelentésünkre felrobbant a net, mindenki csatlakozni szeretne... Az alábbi emailcímre küldjétek a cikkben található szövegünket, név, lakcím, születési dátum, személyi igazolványszám megadásával. [email protected] Mi nem akadályoztatunk abban senkit, hogy kibontakozzon, nyomjuk több százan vagy akár ezren a feljelentést Bangónéra. Elnézést kérünk a rendőrségtől, akiket most elárasztanak az emailek.
Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató