2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Harmatgyenge: ma már 45 perc után kifingott a forradalom (véleménycikk)

Ismét elhittük.

Ismét elhittük, hogy forradalom lesz és végre megint azzal foglalkozhatunk, ami az oldalunk specialitása. Hetek óta csak az internet bugyraiban láttuk csöpögni a liberális mocskot, mint valami fáradt húgylét a kerti budiban. És elérkezett a nap, amihez 10 ezrek csatlakoztak, mindenki összefogott mindenkivel ismét, minden ellenzéki párt mozgósításba kezdett, hogy ma ismét ezrek vagy tízezrek hömpölyögjenek a Kossuth téren. Ismét elhittük nekik.

Mint láthattátok, élő tudósításunkkal már délután 2-kor bejelentkeztünk, hiszen ha tényleg ekkora volt az érdeklődést, azt gondoltuk, már mozgolódás lesz és tényleg bukik. Ehhez képest láttuk, hogy a több milliós színpad hangtechnikával együtt üresen áll és pár agyhalott tátott szájú patkány figyeli a kék eget.

Így hát elmentünk teázni egyet.

Ezután négykor visszatértünk, mert biztosak voltunk abban, hogy már forradalom van. Ehhez képest húzott szemű gyerek és lány menyasszonyi ruhában készült a frigyre és a szintén húzott szemű fotósukkal háttérképnek a magyarországi agyhalott ellenzékünket választották mögöttük az üresen tátongó színpaddal.

Mindent elkövettünk annak érdekében, hogy forradalmi hangulatot próbáljunk keresni, de egyszerűen egy olyan embert nem tudnánk kiemelni abból a 100 főből, aki ma forradalmast játszott ismét a Kossuth téren, akit ki tudnánk emelni ebből a névtelen, agyatlan csürhéből.

Ezek szeretnék megbuktatni a mostani rendszert, ezek szeretnék megszólítani az embereket teljesen ötlettelenül és ezek szeretnék megmondani azt, hogy a hóembernek jó a meleg.

 

Tehát ismét elhittük azt, hogy végre nem olyan érzésünk lesz, mint mikor az ember lehúzza a kotongumit magáról miután tele spriccelte, bedobva azt egy laza mozdulattal a vécébe és egy újabb laza mozdulattal lehúzva, megkönnyebbülve, rágyújtva egy barna szofira.

Harmatgyenge volt.

Vadhajtások.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató