2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Timothy biztosan cserélt volna ezzel a "4 éve tartó hisztérikus állapottal"

[fb_button]

Válaszom a bukott Vona Gábor gyalázatos Facebook bejegyzésére:

Az alábbi szösszenet osztotta meg az egykori - megszűnés útján rohanó - szélsőjobboldali párt elnöke. Ezt a bejegyzést direkt azért tette közzé, mert 4 évvel ezelőtt megszállták a fővárosunkat a közel-keleti illegális bevándorlók és most neki mégis csak kellett valamit írnia.

Vona szerint 2015 óta tart ez a hisztérikus állapot és

mesterségesen állandó veszélyben tartanak bennünket...

Ki ne emlékezne a 4 évvel ezelőtti állapotokra, ami a Keleti pályaudvarnál uralkodott?

Csak halkan megjegyzem, hogy a párizsi terrortámadás egyik kitervelője is megfordult ott kétszer. És, ha már Párizsról esett szó maradjunk Franciaországban.

Ő itt Timothy.

I.

Őt  a Macron liberális demokráciájában nem tartották "mesterségesen veszélyben", ezért 19 évesen vesztette életét. Egy afgán őrült úgy gondolta, hogy lekaszabol néhány FEHÉR embert. Timothy-n kívül még 9 embert szúrt meg.

II.

A svédeket sem tartják hisztérikus állapotban. Malmöben egy hete lőttek agyon fényes nappal egy kismamát, úgy hogy még a gyermeke is a helyszínen volt. A svéd király már nem tűrte tovább az erőszakot és a rendőrség vezetőitől kért egy találkozót.

III.

Finnországban lelőttek két rendőrt. Az elkövetők "svédek" voltak, de nem olyanok, akiket mi tipikusan annak nevezünk.

IV.

Németországban szinte már nem is hír, annyira együtt tudnak élni a veszéllyel. Július végén Frankfurtban egy 8 éves gyereket lökött a vonat elé egy agresszív afrikai bevándorló.

V.

Még a világ legélhetőbb városának hazudott Bécsben sem tartják mesterségesen rettegésben a népet, így történhetett meg, hogy egy iraki migráns a metró alá lökött egy 36 éves férfit.

VI.

Spanyolországban sincs a "falra festve az eltúlzott és hamis bevándorlási veszély", ezért százával árasztják el a kontinensünket a harmadik világbéli betolakodók.

 

VII.

Ez "a mentálisan ketrecbe borult társadalom" szerencsére nemet mondott a merkeli "wir schaffen das-ra" is. Ilyen kis utcabálok alakulnak Berlin-Neuköllnben. Késekkel és machetékkel estek egymásnak az integrálódásra várók.

Ez az ember tönkretette, megsemmisítette a nemzeti oldalt és most a balliberális oldalnak tetszeleg. Ennél már csak az szánalmasabb, amikor ex-szélsőjobboldali vezető létére megjelenik a Kötöttfogás című műsorban a Csintalan meg a Konok társaságában.

Már a műsor introjánál elhányom magam.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató