2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

KariGeri gigatüntetése a TV2 előtt: Ha-zu-dik a té-vé-ket-tő, hányni akarunk :-D

[fb_button]Karácsony Gergely a TV2 Rónai székháza elé szervezett tüntetést „Hányunk a hazugságaitoktól” címmel. Az ellenzéki többség a videók alapján most körülbelül hatvan-nyolcvan főt jelentett,- tudósít a demokrata.hu.Úgy tűnik, az ellenzéknek már szokása, hogy előre megnyerik maguknak a választást. Most például Karácsony Gergely „Erzsébetváros következő polgármestereként” konferálta fel Niedermüller Pétert. A roncskoalíció két reménysége azt hangoztatta, hogy esőcseppekként peregnek le róluk a „támadások”, sőt, arra szólítottak fel, hogy támadják őket minél többször, mert az csak megerősíti őket. A beszédek után rövid szünet következett, ez alatt a „tömeg” egyik résztvevője a
„Hányni akarunk”
rögtönzött rigmust kezdte skandálni, de hamar abbahagyta, a többiek ugyanis nem tartottak vele.
FOTÓ: DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ, FACEBOOK, KÉPERNYŐKÉP
Esőben várják a petíció beolvasását a tüntetők a kivetítő előtt
Ezután bekapcsolták az éppen akkor kezdődő Tényeket, amelyet kivetítőn kísértek figyelemmel a tüntetők. Karácsonyék azért szervezték a közös tévénézést, hogy lássák, beolvassák-e a TV2 hírműsorában a petíciójukat. Bizonyára nem voltak tisztában azzal, hogy a műsor (a Tények Plusz-szal együtt) bő hetvenperces, így aztán esőben, esernyővel, esőkabátban búslakodva várták hiába, hogy a kereskedelmi televízió műsorában ismertessék a petíciójukat. 18:22-kor és 18:24-kor is beolvastak egy-egy Karácsony Gergellyel kapcsolatos hírt. A tüntetők meg sem hallgatták, mit mondanak a riportban, máris elkezdték kiabálni, hogy
„Hazudtok!”
Az igazi fújolás azonban csak akkor kezdődött, amikor Berki Krisztián független főpolgármester-jelölt legújabb magánakciójáról számolt be a Tények. A Tények mai adásában szó volt még a kiszivárgott hangfelvételről is, amelynek eredetéről Karácsony Gergely összevissza beszél, önmagának is ellentmond. Ez már egy fokkal összetettebb reakciót váltott ki a tüntetőkből:
„Hazudik a té-vé-ket-tő”
– skandálták. Puzsér Róbert is feltűnt a képernyőn. A hírműsorba bevágták, amikor a független főpolgármester-jelölt azt mondta:
„Karácsony Gergely hazudik. Hazudik, hazudik és hazudik. És onnan lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája.”
Erre a tüntetők még hangosabb fújolásban törtek ki.
„Borzasztó megtiszteltetés számomra, hogy ennyien itt vannak”
– köszönte meg a részvételt a maroknyi tömegnek László Imre, a Gyurcsány-párt politikusa.

A műsorvezető megköszönte Karácsonynak, hogy a Tényeket nézte

A Tények végén Gönczi Gábor műsorvezető röviden beszámolt Karácsonyék mai akciójáról, majd ezekkel a szavakkal búcsúzott:
„Karácsony Gergely kivetítőn nézte a Tények mai adását. Köszönjük, hogy ő is minket választott. Viszontlátásra.”
     Forrás: Demokrata.hu 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató