2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Ismét akcióztak a momentumos fattyak (közpénz - kokain - kurvák)

MIGRÁCIÓ - ABORTUSZ - KERESZTÉNYELLENESSÉG - HUNGAROFÓBIA

Rátok meg ez íllik Soros csicskák...

A jó Isten mentse meg a neo-SZDSZ-es fajtátoktól a hazánkat. Számtalanszor bebizonyítottátok, hogy mit képviseltek. Minden zavar titeket, ami magyar és keresztény.

Kezdtétek az olimpia megbuktatásával, majd jöttek sorra a gusztustalanságaitok. Cseh Katalin abortusz botrányai, Donáth család apró METOO kisíklásai, az EP-s hazaárulásaitok. Elgáncsoljátok a magyar EU biztost és a románnak játszátok át. FeGyőr Bandi migráció-párti kijelentése, hogy amelyik ország nem fogad be migránst, azt meg kell büntetni. Vonulgattok a Pride-on. Fideszesek lakásait koboznátok el. A magyar zászló helyett az uniós rongyot csokólgatjátok. Megfertőznétek az erdélyi fiatalokat, járkáltok egyetemről egyetemre. Az önkormányzati választásokon a külföldieket szólítjátok meg, hogy szavazzanak rátok.Az Orosz Anna úgy akar harcolni a NER ellen, hogy az önkormányzati választáson elvenné a pénzeket a településeken.

Kapásból most "csak" ennyi jutott rólatok az eszembe.

Vegyük már sorra ezeket:Kokain - Nem a ti támogatóitok 80 százaléka drogos,, alkoholista romkocsma tölltelék?Kurvák - Kiderült már a Donáth papa és a lány METOO sztorija? Közpénz - Cseh Katalin apjának a cégével, hogy is volt? (Pannónia Nyomda - 13 millió Ft)A saját pártotok táján kellene először söprögetni!

Jobb, ha befogjátok a pofátokat! Rohadt hazaárulók vagytok!

https://www.youtube.com/watch?v=L0ZiVLamvc0&t=295s

Legalább vállalnátok fel, hogy mit képviseltek! Ilyen gátlástalanul hazudozni hogy lehet?

Legközelebb írjátok fel a ti ideológiáitokat is a flaszterra!

MIGRÁCIÓ - ABORTUSZ - KERESZTÉNYELLENESSÉG - HUNGAROFÓBIA

 

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató