2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Bede Zsolt: Jó nácik - rossz náci

"Egy alomból jöttünk" és mégis különbséget tesznek egyesek. Vannak, akik szélsőjobbról már majdnem szélsőbaloldalra kerültek, én csak egy picivel beljebb kötöttem ki. Érdekes, hogy az összefogás miatt úgy vagyunk nyílvántartva, hogy rossz, illetve jó náci. Rossz náci az, aki a kormánypárttal sok dologban egyetért és támogatja, jó náci az, aki az ellenzék szekerét tolja. Gyurcsánytól a Momentumig.

[caption id="attachment_41295" align="alignnone" width="1200"] Ott voltunk mindannyian a Magyar Gárda megalapításán. Vona, Pörzse és én is.[/caption]  

Kénytelen voltam valamit tisztázni, mert nagyon utálom a kettősmércét.

Kering egy fotó rólam az éterben, a Hadtörténeti múzeumban készült. Közkedvelt most az ellenzékiek körében, osztják mindenhol az agyhalottak. Engem nem zavar, hogy osztják, mert megtörtént, csak az a gondom vele, hogy nem teszik mellé az alábbi szereplőket.

Emlékezzünk csak vissza 2006-ra a Gyurcsány diktatúra idejére:

Magyar Gárda, Jobbik, Árpádsáv, MTV ostrom

2006-ban még ezekért a dolgokért simán megkapta az ember, hogy náci, fasiszta,rasszista, neonáci. Azoktól a balosoktól, akik ma már összefogtak a Jobbikkal. Gyurcsány akkoriban még az MSZP színeiben nyomta, ma már "DEMOKRATIKUS" Koalíciót színesíti. A néhai szélsőjobboldaliak ma már velük álltak össze. Azokkal, akik 13 éve Gyurcsány Ferenc regnálása idején verették, megalázták és bebörtönözték a hazafiakat.

Több tagot is ismertem a Jobbikból. Személyesen is.

Vegyük sorba szépen ennek az alomnak a tagjait:

Sneider Tamás, az egykori egri skinhead vezér. Cigányverő, nemrég - a néppártosodás után - az esküvőjén az asszonnyal a nyakában pózolt karlendítve... Ma ő a Jobbik elnöke.

Kulcsár Gergely beleköpött a Duna-parti holokauszt emlékművébe. Ő ma a Jobbik politikusa.

Janiczak Dávid egy Hitler imitátorral fotózkodott, ő ma Ózd polgármestere.

Gyöngyösi Márton a zsidó képviselőket akarta listázni korábban, ma már Brüsszelben a párt EP-képviselője.

https://www.youtube.com/watch?v=SyVZVLgAZVs

Mirkóczki Ádám (Dobos Zoltán az Alfahír újságírója) “Kék Duna keringő” címen indítottak jobbikosok a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapján egy levelezést, amelyben Mirkóczki országgyűlési képviselő és több politikus is a holokauszt áldozatain viccelődik.

(Még egyszer leírom: ezek a néppártosodás után történtek! )

Az már csak hab a tortán, hogy a gárdista Pörzse és Jakab Péter zsidó vicceken kacarásztak anno...

Ezek az emberek ma is felelős poziciókat töltenek be, van köztük politikus, újságíró, EP képviselő. Engem annyi különböztet meg tőlük, hogy nincs semmilyen pozicióm. Mégis én lettem a rossz náci, én nem "változhattam" meg, mint ők. Nekik minden el van nézve, nekem nincs.

Ennyire kifordult magából a világ?

Én inkább ma már úgy határozom meg, hogy vannak normalitás-pártiak és vannak a neoliberálisok, akik a ténykedésükkel idegen hatalmak kiszolgálói.

 

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató