2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Fidesz: az a Gyurcsány „putyinozik”, aki kormányfőként a villájába hívta, barátjának nevezte és ölelgette az orosz elnököt

A nagyobbik kormánypárt elképesztőnek nevezte az ellenzék képmutatását Vlagyimir Putyin orosz elnök magyarországi látogatásával kapcsolatban.A Fidesz az ellenzéki nyilatkozatokra reagálva szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta:
Azok a szocialisták emlegetnek orosz befolyást, akik fél évszázadon át voltak a szovjet diktatúra helytartói és a kommunista párt jogutódjai.
Hozzátették, az a Gyurcsány Ferenc „putyinozik”, aki kormányfőként a villájába hívta, folyton barátjának nevezte és ölelgette az orosz elnököt. [caption id="attachment_41389" align="alignnone" width="600"] Budapest, 2006. március 1.
Dobrev Klára, a miniszterelnök felesége, Vlagyimir Putyin orosz államfõ (középen) a család Totó nevû kutyájával és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, aki otthonában ebéden látta vendégül az orosz elnököt.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd[/caption]   Úgy fogalmaztak:
Azok molinózgatnak és emlegetnek Európát, akik Európa tönkretételén, bevándorlókontinenssé tételén dolgoznak.
A Fidesz felhívta a figyelmet arra, hogy Oroszország kulcsfontosságú a magyar lakosság gázellátása és a magyar vállalkozások exportlehetősége szempontjából.
Az orosz elnök csak idén már fél Európa vezetőivel találkozott
– tették hozzá.Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató