2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Egy reklámtábla Londonban arra ösztönzi a fehér embereket, hogy sterilizáltassák magukat

A reklám elárulja: a sokszínűség észrevehető hiányát - írja a Summit.news.A reklám tábla, amelyet a Holloway úton állítottak fel, azt mondja:
„Képzeljünk el egy olyan várost, amely kevésbé zsúfolt ... tedd a dolgod- sterilizáltass! Hurrá!
 A reklám elárulja a „sokféleség” észrevehető hiányát, mivel csak a fehér emberek karikatúráira és a fehér rasszú emberekre vonatkozik. Egy másik Twitter-felhasználó válaszolt a képre, megjegyezve, hogy hasonló hirdetőtáblát állítottak fel szülőföldjén, Portugáliában.  2017-ben a londoni embereket egy másik üzenet is sújtotta, miután valaki az épület oldalára festette:
"Szexuális aktus a menekültekkel jázmin-illatú és gyönyörű".
 A sterilizáció előmozdítása úgy tűnik, hogy hatással van néhány olyan nyugati országra, ahol a natív születési arány már csökken. Az önkéntes vazektómiát kereső svéd férfiak száma 70 százalékkal nőtt - a 2013. évi 1430 férfiből a 2017. évi 2470 férfira nőtt. Az olyan városokban, mint például Stockholm, az sterilizált férfiak száma megduplázódott az elmúlt öt évben. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a svédek 1,78 születési arányuk jóval elmaradjon a minimális 2,2 gyermek születési arányától. Ez összehasonlítva a bevándorló háttérrel rendelkező nők 3 gyermekével szemben egy gyermek.Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató