2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Migráns bandák terrorizálják a holland gyerekeket 📺

Több videó is található a közösségi médiában arról, ahogy fiatal migránsok holland gyerekeket támadnak meg. A holland rendőrség a videók kapcsán nyomozást indított, és kiderült, hogy nem egyedi esetről van szó. Jelenleg öt ügyben nyomoznak, mind marokkóiakból álló tinibandához köthető.

Marokkói származású fiatal mohamedánokból álló banda vadászott módszeresen 14 év körüli holland őslakosokra Gorinchemben, áldozataikat brutálisan megverték.

Egyre több videó bukkan fel a támadásokról: a banda több holland gyereket is kegyetlenül megvert, köztük egy lányt. A rendőrség már több gyanúsítottat letartóztatott öt különböző támadás ügyében, melyek mindegyike ehhez a bandához köthető.

A rasszizmus mindig a futball stadionokban is szörnyű – írja a V4NA hírügynökség. De mi a helyzet ezzel az erőszakos rasszizmussal, amikor egy fehér fiút vernek meg a bevándorlók? Most hol van a megdöbbenés? Most hol van a miniszterelnök? Most hol van a közszolgálati média?

Nem ez volt az első alkalom, amikor mohamedánok fejbe rúgtak valakit Hollandiában. A holland futball stadionokban több olyan eset történt, amikor muzulmánok bántalmaztak hollandokat. Az ifjúsági meccseken gyakran a muzulmán szülők sem bírtak uralkodni az indulataikon -

emiatt még egy TV-műsor is készült, Heibel langs de lijn (kb. Probléma az alapvonalon) címmel.

Az egyik ilyen eset különösen megrázta Hollandiát: 2012. decemberében egy holland önkéntes vonalbírót, a 41 éves Richard Nieuwenhuizent támadták meg egy futball stadionban egy ifjúsági meccs után, mert nem tetszett nekik a mérkőzés eredménye. A már földön fekvő férfit többen is fejbe rúgták, és nem sokkal később belehalt sérüléseibe.

A támadásban hat, 15-16 éves muszlim játékos vett részt, valamint az egyik fiú apja. Az apa, az akkor 50 éves El-Hasan D. 6 év börtönt kapott emberölésért; a fiatalok közül öten felfüggesztett javítóintézetet, El-Hasan fia pedig 1 év 2 hónap felfüggesztett börtönt.

Forrás: V4NA nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató