2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Bayer Zsolt kimondta: Ott kell hagyni az EU-t

Bayer Zsolt, a Fidesz alapító tagja arról beszél, hogy a Brexit után itt az ideje, hogy Olaszország és a visegrádi négyek államai, élükön Magyarországgal szintén kilépjenek az Európai Unióból.
El kell mondanom azt, amit a szívem diktál. Nagyon örülök ennek az egésznek.
- kezdte a mondandóját Bayer Zsolt.
Miközben a britek másodjára is azt mondták, hogy el kell hagyni az EU-t, Brüsszelben a 4 éves gyerekek maszturbáláshoz való jogáról kezdtek vitatkozni. Angliában kimondták, hogy elég volt, Brüsszelben meg matyizunk...
- mesélte el a műsorvezető. Majd a hokizás mellett még egy "haladó" sztrorival borzolta a kedélyeket. Tegnap számoltunk be a seggével festő művészről, aki a norvég kormánytól 1 milliárd forintnak megfelelő támogatást kapott. Bayer Zsolt szerint ez az Európai Unió. És mennyire igaza van...
Hát van csodálatosabb és bölcsebb az angolnál, hogy ezt az ótvar, rohadványt itthagyják?!
De, mi is történne a kilépésünk után? Erről is megosztotta a gondolatait:
A 65 milliós Egyesült Királyság leköszönt. Van itt a Visegrádi Négyek...a 40 milliós Lengyelországgal, a 10 milliós csehekkel, a 10 milliós hazánkkal és az 5 milliós szlovákokkal. Ezt adjuk hozzá az angolokhoz és itt vannak még az olaszok.
- kezdett számolgatásba a publicista, és folytatta:
“Első lépésben mindjárt kiegyeznénk az oroszokkal, befejeznénk a kizárólag az USA érdekét szolgáló orosz embargó-marhaságot. Kötnénk mindenki számára előnyös üzleteket a mumussal, a kelettel, oroszokkal, Kínával. És megnéznénk, hogy a maradék Unió hogy fos festéket, és nagyon szurkolnánk nekik.”
Videó itt: https://youtu.be/f95uJFNfx80?t=332
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató