2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Cseh Katalin Bernie Sanders Twitter oldalán hálálkodik, Bede Zsolt meg elküldte a K. Anyjába

Mit ad Isten, Bernie Sanders hétfő reggel felébredt és nagyon idegesítette a magyar helyzet. Gondolta kiírja magából és a Twitteren csipogott egyet:

A történelem során az autoritárius vezetők válsághelyzeteket használtak az ellenőrizetlen hatalom megragadására. A magyar Orban a legújabb példa. Most jobban, mint valaha ki kell állnunk a demokrácia és a jogállamiság mellett.

Mennyire életszerű, hogy az amerikai politikus a koronavírus-járvány tombolásának idején, pont hazánkkal van elfoglalva? A COVID-19 éppen most gyűri maga alá az USA-t, de Sanders-t mégis Magyarország miniszterelnöke zavarja. Nem az olasz helyzettel van elfoglalva, de nem is Franciaország, vagy esetleg Irán, vagy Kína. Nem! Magyarország.  Ismerjük már a momentumos aljasságot. A Cseh nevű ügynök a Berg nevű szerelmével felhívják a liberális politikusokat a világban, hogy micsoda diktatúra van. Ráadásul az EP-ben is kavarják a szart Donáth Annával. Ilyen volt a Sargentini-féle támadás hazánk ellen, és most is ez megy. Az ellenzék véleménye tükröződik vissza ránk és úgy adják elő, mintha valami nagy dolog lenne. Most aztán Magyarországot jól leteremtették, irgumburgum! Szóval ne legyenek senkinek kétségei, ezt a cseh-félék intézik itthonról, akik a románokhoz járnak a magyar pártok ellen kampányolni, vagy az európai liberálisékhoz szaladnak némi nemzetközi segítségért. Ne foglalkozzon senki ezekkel a hazaárulókkal!  Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató