2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Vérlázító: Budapesten egy borbélyüzlet kitiltja azon vendégeit, akik nem támogatják a BLM mozgalmat

Szerkesztőségünket megkereste olvasónk, Bódi Ábel juttatta el hozzánk történetét, Karácsony Gergely színes Fővárosából.Vigyázat! Vérlázító!  Tisztelt Szerkesztőség! Négy év után tiltott ki a Hot Tramp borbélyüzlet, mert - ahogy a csatolt kép mutatja - nem fogadnak senkit, aki nem támogatja a BLM mozgalmat, vagy politikailag nem egyezik velük a nézete. Ez egyébként alapjogot sért, alkotmányellenes. Az esetről videó is készült.   

A borbélyüzlet felhívása, ki léphet be ezentúl az üzletbe Budapesten

 
Szomorú, hogy ez ma Budapesten megtörténhet, hogy egy magyart politikai alapon tiltanak ki.
A videó:
Ha fordítva történik ilyen, az azonnal megüti a mainstream media hasábjait. Ha egy magyar konzervatívot üldöznek a saját hazájában, vajon az is? Vajon erről mikor fog írni az Index? Üdvözlettel,
Bódi Ábel
Frissítés: 
Helyzetjelentés! A budapesti kultúrharcban új hídfőállást alakítottunk ki! Olyan ellenállásba kezdett a közösség, ami figyelemre méltó, köszönöm szépen az összefogásotokat! Elleptétek a Hot Tramp oldalát, Facebookon és Google-ön egyaránt, ami olyannyira jól sikerült, hogy el is tűnt a borbélyüzlet oldala! "A harcban nem szabad megállni" - szól a veres nóta, de mi sem állunk meg! Ez csak az első lépése volt annak a kampánynak, ami a nemzeti identitásunkra törők ellen indult. Lesz ma még fejlemény!
Nem engedjük, hogy a saját hazánkban üldözzenek bennünket!- írta Bódi Ábel Facebook-oldalán.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató