2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A tini-marxista momentumos elvenné az idősek választójogát

Bicskanyitogató bejegyzést tett közzé a Momentum zsebmarxista, ha tetszik törpe-Sztálin-lelkű operatív vezetője Andrzej Duda lengyel elnök választási sikere kapcsán.Azt merészelte leírni, hogy az idősebbek egyszerűen mondjanak le a választójogukról, mert így ők vannak többségben, nem a fiatalok, s így nem lehet a fiatalok által áhított jövőt építeni. Sunyi alakoskodását természetesen Magyarországra is éppúgy vonatkoztatja. Meg mindenhova, ahol a liberálfasiszta eszméktől már annyira megundorodtak az emberek – jellemzően a volt szocialista országokban –, hogy nyilvánvaló számára, demokratikus úton belátható időn belül nem szerezhetik meg a kormányzás jogát.Épp ezért ez a 29 éves – CEU-n is végzett –, de alapvetően tapasztalatlan zsebdiktátor megkérdőjelezi az általános választójog demokráciát megalapozó szerepét, s nem tud napirendre térni afelett, hogy miért van minden embernek egy szavazata. És már önti is a nyakunkba a liberális mantrát, hogy a konzervatív lengyel államfő és pártja „tövig nyomja a populizmust, leépíti a demokráciát és gyengíti az Európai Uniót”. Nyilván Orbán Viktorra is értve mindezt.
  1. Mi az, hogy tövig nyomja a populizmust? Azért, mert a választók többségi akaratával összhangban tesz erőfeszítéseket? Ezzel azt mondja, hogy inkább tegyen olyanokat, amiket a szavazói nem akarnak, mert akkor ínyére lesz a liberális értékvilágot valló neomarxistáknak a megvalósuló államrend. Kádár olyanra vágyik, mint a nemzetállamok ellen forduló, a nemzeti gyökereket kitépni akaró, egy központból irányított európai birodalom.
  2. Mi az, hogy leépíti a demokráciát? Az, hogy mindenki számára biztosítja a választójogot, hogy az így megszerzett többség révén stabil háttérrel, a többség akaratának megfelelő irányba irányítsa az ország szekerét. Miközben a momentumos okostojás vissza akarja léptetni az időseket a választástól? A „nem részvétel” jelenti nekik a demokráciát? Édes Istenem! Csak azért nem cifrázom, mert sok embernek írok és tisztelem őket, ezért nem használok szalonképtelen kifejezéseket.
  3. Duda vagy Orbán gyengítené az Európai Uniót? Az Európai Uniót sajnos nem kell tovább gyengíteni, ráadásul az általuk minden erővel támogatott migráció teljes támogatása tenné csak igazán kiszolgáltatottá. Ha valami meg tudja erősíteni az uniót, akkor az éppen a nemzetállamok erősödő szövetsége, amit a közép-európai államok képviselnek. A momentumos és DK-s liberálisoknak semmi máson nem jár az eszük, csak az Európai Egyesült Államok birodalmának megalakításán, hogy rádobják a nyakörvet a nemzetállamokra, hogy egy központból irányíthassák az egész kontinenst. Felszámolva a nemzeti hagyományokat, a kultúrákat, a keresztényi gyökeret. Ezzel a beözönlő illegális bevándorlóknak tárva ki a kaput, akiknek a szavazataival időtlen időkig fenn tudják tartani a liberális demokráciát. Kisebbségbe szorítva az egyes nemzetek polgárainak akaratát. Az unokák érdekeire hivatkozva most még csak felveti Kádár Barnabás az idősek visszaléptetésnek gondolatát a választásról. Migránsokkal a háttérben azonban már előírná.
Honnan tudja Kádár, hogy az unokák felnőtt korukban milyen irányt képzelnek el országuk számára? Honnan veszi a bátorságot egy szűk huszonéves csoport nevében rendelkezni egy ország jövőjéről? Elvégre az unokák szülei, nagyszülei is hozták magukkal azt az értékrendet, amely a többségi társadalmat kialakította Lengyelországban és Magyarországon is. S amelyet Kádár Barnabás egyszerűen kiiktatna. Volt már itt egy másik Kádár, nem is olyan régen, aki meg is tette. Nem kérünk még egyszer belőle. Most Dudát, korábban Orbánt a sorosista ellenzék, NGO-stól, médiástól mindenféle aljas módszerekkel próbálta megbuktatni, hogy ne érvényesülhessen a tiszta, nemzeti elkötelezettségű választói akarat, hogy a saját pride-os, drogkedvelő, genderimádó, BLM-mániás őrültségeket képviselő liberális baloldalt hatalomra juttassa. Még szerencse, hogy a hiteles közvélemény-kutatások azt jelzik, hogy a fiatalok többsége a konzervatív-nemzeti értékvilágot támogatja. Ezért próbálkoznak ilyen szégyentelen eszközökkel félrevezetni az időseket, hátha bekapják a horgot. Mert tisztában vannak vele, hogy normális demokratikus úton belátható időn belül nem jutnak többségbe Magyarországon.Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató