2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Annyira otthon érzik magukat a migránsok Olaszországban, hogy meztelenül járkálnak az utcán

Videófelvételek tanúsága szerint fiatal afrikai férfiak anyaszült meztelenül sétálnak, táncolnak az utcán Olaszország migráció sújtotta városaiban – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
A közösségi médiában megjelent videón az látható, hogy egy fiatal fekete – vélhetően migráns – férfi anyaszült meztelenül sétál, táncol a nyílt utcán a szicíliai Cassibile városában a békés járókelők és az autósok között.
Hasonló eset történt kedden a Rómához közeli Tarquinia kisvárosban is. A járókelők és az autóvezetők megpróbálták feltartóztatni a férfiakat, mindhiába.Végül az olasz csendőrség, a carabinieri beavatkozására volt szükség, akik visszavitték a közszeméremsértő embereket a menekültszállásra, számolt be az olasz Libero Quotidiano honlapja. A helyi lakosok mellett Matteo Salvini, a bevándorlásellenes Liga vezetője is felháborodott ezen az európai viselkedési kultúrát semmibe vevő viselkedésen. „Minden a legnagyobb rendben van” – írta szarkasztikusan a közösségi médiában Salvini.Ide vezetett a baloldali olasz kormány migránspolitikája...  Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató