2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Beszéljünk őszintén: Az Index maga a szörnyeteg és dzsihádot készít elő a Magyarsággal szemben

Új videóban jajveszékel állítólagos "hátba szúrásukról" a magyarokat hátba szúró IndexA tőlük megszokott passzív-agresszív stílusban adják elő az Index szerkesztőségének tagjai legújabb nárcisztikus jajongásukat egy új videóban. Arról sipákolnak, hogy az Index (számukra) mennyire nélkülözhetetlen, előrántva az áldozati kártyát. A műsoruk ellenére arról nem vagyunk meggyőződve, hogy a szerkesztőség léte tényleg veszélyben forogna. Arról viszont igen, hogy az Index nélkülözhető lenne, ha eltűnne: essen néhány szó a magyarok ellen elkövetett két súlyos bűnükről, a drogliberalizáció és az iszlamizáció támogatásáról a mostani videójuk kapcsán."Nekem az Index egy kibaszott drog"  - Miklósi Gábor, politika rovat. (00:00-nál a videóban)Igen, sejtjük... A baj az, hogy a magyarokat is be akarjátok drogozni, minden értelemben. Szó szerint is, amikor a drogliberalizáció mellett folytattok propagandát:
"Magyarország az egyik olyan ország, amelynek kormánya még mindig a drogellenes háború és a drogmentes társadalom bűvkörében él."
- idézte a Jogriporter Alapítvány igazgatóját az Index 2016-ban.
És többek között akkor is be akartok minket drogozni, amikor megpróbáljátok beadni az embereknek, hogy az iszlám a béke vallása. A valóság viszont az, hogy az iszlám egy halálszekta - ahogy Gerard Batten brit politikus kifejezte, a fehér brit kislányokat bántalmazó muszlim nemi erőszak bandákról beszélve.
Az iszlám jelentése: behódolás.
Az iszlám nyilvánvalóan nem a béke, hanem a behódolás és az erőszakos behódoltatás vallása, de az Index ezt valamiért nem köti az orrunkra, sőt megpróbálja elfedni.
"Nekem az Index a szabadságot jelenti, hogy szabadon dolgozhatok, és a munkámmal hozzájárulhatok mások szabadságához is." - Földes András, videó rovat. (09:09-nél a videóban)
Mondja ezt álszent módon az iszlámsimogató Földes, aki cikkeivel Magyarország iszlamizációját segíti elő - ami nem éppen a szabadság irányába mutat. Hacsak azt nem tekintjük szabadságnak mondjuk, hogy a nők választhatnak, hogy a muszlimok megerőszakolják őket mert "szemérmetlenek", vagy kukazsákban járnak, vagy mindkettő. Vagy azt, hogy az iszlám törvényei szerint brutálisan elnyomják a nem muszlimokat.
Földes egy korábbi cikkében például burkoltan elővezeti azt a jól ismert balos félrevezetést, hogy az iszlám erőszaknak semmi köze az iszlámhoz. Ezt ismerjük: innen már csak egy lépés, hogy mi tehetünk az erőszakos dzsihádról, amikor a "békés muzulmánokat" felbosszantjuk érzékenységük megsértésével, mondjuk Mohamed-karikatúrákkal.
De nem Földes az egyetlen: az iszlámsimogatás az Index irányvonala. Nemrég így fogalmazott a "függetlenobjektív" lap, amikor egy muszlim nőnek állítólag azt írták a poharára a saját neve helyett a Starbucks kávézóban, hogy "Isis":
"azért olyan ritkán fordul elő, mint amit egy amerikai nőnek kellett átélnie, akinek a neve helyett egy terrorszervezet nevét írták a poharára."
- "Kellett átélnie". Szívettépően hangzik, az igazság viszont az, hogy az eset az iszlám áldozati játszma része, amelynek keretében muszlim szervezetek politikai hatalmat akarnak vásárolni. Ez lényegében dzsihád.
Miközben nem helyeseljük ártatlan muszlimok vagy bárki más vegzálását, a muszlimok elleni "támadások" Nyugaton a valóságban olyan ritkák, hogy gyakran ki kell őket találni: Kanadában volt például néhány éve egy olyan eset, amikor egy muszlim iskoláslányt betanítottak, hogy hazudja azt, hogy az utcán egy férfi ollóval le akarta vágni róla a hidzsábját. Ebből órási balhét csaptak a médiában és az "iszlámellenes" kanadaiakat hibáztatták. A rendőrség viszont kiderítette, hogy a történetet kitalálták. Na erről valamiért nem számolt be az Index.
"Remélem, hogy minél hamarabb csak a munkánkra koncentrálhatunk, és nem arra, hogy mikor ki akar minket hátba szúrni."  - Dezső András (14:34-nél a videóban).
Mi pedig azt reméljük, hogy az Index befejezi egyszer a magyarok hátba szúrását. Mert ha eltitkolják és elfedik az iszlám valódi természetét, akkor vér fog tapadni a kezükhöz, mint "fejlettnyugati" kollégáiknak.
Gábor - Vadhajtások
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató