2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Rasmus Paludan most Malmöbe megy Koránt égetni, a muszlimok megüzenték, hogy akkor égni fog néhány város is

A Vadhajtások oldalon többször beszámoltunk a muszlimellenes dán politkus, Rasmus Paludan akcióiról. A Kemény Vonal nevű párt első embere ellenzi a migrációt és látványosan lép fel Európa iszlamizációja ellen. Dániában pl. több alkalommal szervezett nyilvános Korán-égetést, amivel nagyon megsértette a helyi muszlim közösségeket. Paludan emiatt nincs biztonságban, 24 órás rendőri védelemben részesül, gyakran kerül életveszélybe hazájában, egy alkalommal majdnem meg is késelték.A dán politikus most azt vette a fejébe, hogy a svédeket is felébreszti a kómából, legalábbis ami az iszlamizációt illeti. Malmöbe fog utazni, ahol szintén el fog égetni egy példányt az iszlám szentiratából.A hírekben is megjelent, hogy pénteken Rasmus Paludan dán iszlám kritikus egy koránt éget majd a Malmöben található Fridhemstorgeten. Ezt az akciót Bacon A'la Korán-nak nevezik. A politikus bejelentette, hogy szalonnát tesz a szentirat közé, illetve sertés vérrel és vizelettel fogja átitatni.A Samhällsnytt információi szerint a muszlimok bejelentették, hogy nem fogják tétlenül nézni Paludan akcióját. "Több város égni fog" - írta egy személy, a közösségi oldalon, aki állítása szerint több száz embert gyűjtött össze az ellentüntetésre.
"Több különböző város égni fog,ha ezt megteszik. Az állam fizeti, hogy ezt megengedjék nekik. Majd mi teszünk róla, hogy megértsék, hogy ez ne történhessen meg újra".
Egy másik muszlim - Nabih "Nabbe" Turkie, akinek majdnem 40 000 követője van az Instagram- on - is megfenyegette Paludant. A 34 éves arab többek között hangfelvételt tett közzé, hogy nem fogják hagyni a provokációt.  Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2   
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató