2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Brutális videó Madridból: bolíviai migráns szúrta halálra a kubai társát

Mi lett veled, Európa?Alighogy felocsúdtunk a bestiális párizsi gyilkosság után, most itt az újabb nyugat-európai vérfürdő. A latin-amerikai migránsok rivalizálásának köszönhetően újabb szaftos jelenetek történtek az öreg kontinensen.Nagyon jól megírta Bayer Zsolt:
Egy nyavalygó, hisztérikus, belterjes, lélektelen, elasszonyosodott, köpedék Európa van. Ezt a mi Európánkat, egykori szerelmünket megfosztották vallási identitásától, nemzeti identitásától, és éppen most fosztják meg nemi identitásától is. Ez a mi egykori Európánk az affektáló melegek földrésze lett, és ezekre özönlik rá a vallásában bigott, nemzeti identitásában nem megingott, nemi identitásában pedig megkérdőjelezhetetlen emberlöcsedék.
  Ők vannak ott nyugaton és mi, a lesajnált keletiek. Nekünk kell megóvni ezt a földrészt, mert a nyugatiak elvesztek. A szó legszorosabb értelmében. Persze most nagy a sajnálkozás. Megölték a tanárt, azaz levágták a fejét, ezután felvonultak több ezren és minden megy tovább ugyanúgy. Az alábbi videót a spanyol fővárosban rögzítették az Usera nevű kerületben. Egy 38 éves bolíviai férfi szúrta le a 32 éves kubait, aki belehalt a sérüléseibe - írja az abc.es nevű helyi honlap.Ha nem indul a videó, akkor KATTINTS IDE! Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató