2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Ma is folytatódtak a lengyelországi templom-rongálások - Videó

A kelet-lengyelországi Suwalki-ban támadt a feminista-Antifa csőcselék. Elképesztő jelenetek játszódtak le a templom előtt.Mint ismert, tegnap írtuk meg, hogy az újonnan bevezetett abortusz-törvény miatt lázadtak fel a szélsőbaloldali csoportok. Elkezdték összefirkálni a templomokat, illetve több kereszténységhez köthető szobrot is meggyaláztak, köztük II. János Pál pápa szobrát.A European Patriots Unite is szolidaritást vállal a lengyel hazafiakkal.Ma este Suwalkiban provokált az anarchista söpredék. Kövekkel, palackokkal és egyéb tárgyakkal dobálták meg a templomot őrző hazafiakat, akik jóval kevesebben voltak, mint a támadóik, ezért alulmaradtak a csatában. A rendőrség egyszerűen nem lépett fel a csőcselék ellen.  Nem úszták meg sérülés nélkül a patrióták, egyikük súlyos fejsérülést szenvedett:
Az agresszív csoportosulás palackokat, petárdákat és köveket dobált felénk. Megvédtük magunkat a baloldali csőcselék fizikai támadásával szemben. A sebesülteket kórházba viszik.
- írták a hazafaiak egy bejegyzésben. Összeálltak a hazafiak:Este megérkezett az erősítés, a fővárosi Legia szurkolóival kiegészülve tettek rendet.  Bede Zsolt – Vadhajtasok.huT.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató