2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

FeGyőr után a büdösszájú Tordai is kikelt magából: a Fidesz a buzizós kampányát akarja folytatni...

Én is csak pislogok - kezdte a picsogást a mérhetetlen Párbeszéd politikusa. FeGyőr korábban már elmondta a véleményét a témáról.
Sarokba vagyok szorítva, mert a Fidesz egyes miniszterei beleírhatják az alaptörvénybe, hogy az ég kék, a fú meg zöld...
- mondta Tordai, majd a kommunista Bánó András vágott a szavába:
Azt még érteném, de ez az alkotmányos önazonosság micsoda?
Erre az infantilis bohóc úgy válaszolt, hogy
a Fidesz a buzizós kampányát akarja folytatni...
Tordai szerint ez több ezer vagy tízezer magyar embernek az életét nagyon súlyosan megkeseríti. Ez a helyzet nem annyira egyszerű, hogy egy embernek van egy nemi szerve, ez alapján megállapítható az ő nemi identitása, önazonossága. Tehát ezekben az ingoványos és nagyon rosszul megfogalmazott kérdésekbe akarnak minket belehajszolni. Szerintem akkor teszünk magunknak egy nagy szívességet, hogyha engedjük, hogy ők forogjanak a saját tengelyük körül. Varga Judit megbeszélheti Orbán Viktorral vagy Szijjártó Péterrel, vagy akivel kedve tartja, Kövér Lászlóval... megbeszélhetik, hogy a gyerekeinket nem hagyjuk mindeféle homoszexuális propagandának kitenni. Azzal kezdődött az egész, hogy a Fidesz szélsőjobboldali, neonáci segédcsapata, a Mi Hazánk nevű formáció könyveket darált és elkezdett ukázokat kiadni, hogy milyen mesekönyveket lehet olvasni a gyerekeknek és milyeneket nem. Ennek volt a folytatása Orbánék húzása - picsogott Tordai.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató