2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A Millwall szurkolói kifütyülték a térdelő játékosaikat - Videó

Nem igazán jött be nekik a Black Lives Matter-féle bohóckodás.A londoni csapat szurkolótábora az egyik legvérmesebb brigádja egész Angliában. A Millwall fanatikusai egyik legismertebb dala:
Mindenki utál minket, de ez nem érdekel bennünket!
Tegnap a hírhedt The Den nevű otthonukban fogadták a Derby County-t, és éppen a kezdéskor a BLM-térdeléssel fárasztották a népet a játékosok. Mindkét csapat futballistái térdre ereszkedtek. Ekkor jött a hangos fütyülés, fújólás a lelátóról.A közösségi médiában keringő videók miatt a Kick It Out nevű mozgalom azt nyilatkozta, hogy elítélik a gesztust, ami történt, és a rajongók viselkedése miatt megbotránkoztak:
"A faji egyenlőségért folytatott harc folytatódik, és továbbra is szorosan együttműködünk az ország klubjaival a diszkrimináció minden formája elleni küzdelemben. Megtapsoljuk a játékosokat, hogy állást foglaltak és dacoltak a ma mutatott gyűlölettel.”
- tették hozzá.A mérkőzésre egyelőre csak 2000 szurkolót engedtek be. A koronavírus-járvány miatt hozott szigorítások miatt eddig nem lehetett látogatni a találkozókat. Hasonló jelenetek játszódtak le a West Ham United meccsén is. A szurkolók kifejezték nemtetszésüket a térdeléssel kapcsolatban. A közvetítésben próbálták letekerni a hangokat, de így is hallani lehetett...   Bede Zsolt – Vadhajtasok.huKövess a Telegramon, Vk-n vagy a Twitteren!T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató