2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Besz@rás: Az afrikai játékos nem is köpte le a fehér ellenfelét, csak "teljesen véletlenül kijött a nyála"

Marcus Thuram szerint senki nem gondolhatja, hogy képes lenne valakit szándékosan arcon köpni.Nem csitul a botrány Lilian Thuram fia, Marcus körül, miután a focistát december 19-én, a német Bundesliga őszi szezonjának utolsó találkozóján kiállították a hoffenheimi Stefan Posch leköpése miatt. A focistát először klubja, a Borussia Mönchengladbach büntette egy havi fizetése jótékony célokra történő felajánlásával, majd a Német labdarúgó-szövetség (DFB) sújtotta öt meccses eltiltással és egy hétköznapi ember számára tetemes, de egy topligában játszó focista számára zsebpénznek számító negyvenezer eurós bírsággal. A napokban az édesapa, a francia labdarúgó-válogatott és a Juventus legendája is megszólalt az üggyel kapcsolatban, aki egy egészen váratlan narratívával állt elő.
Teljesen érthető, ami a médiában zajlik. Amikor a mérkőzést néztem, én is sokkolódtam. Megkérdeztem magamtól, hogy ez tényleg az én fiam volt?
Később Marcus megmagyarázta, azt mondta, hogy
dührohamot kapott és ezért inzultálta az ellenfelét, majd teljesen véletlenül kijött a nyála.”
„Apa, nem akarom, hogy az emberek azt gondolják, hogy képes lennék bárkit szándékosan leköpni, ennek semmi értelme” – osztotta meg a kettejük között zajlott beszélgetést a világbajnok védő.A köpés Thuram egy korábbi akcióban:  Forrás: Mandiner
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató