2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Ahmedet akár egy LMBTQ-család is felnevelheti – migránsok a gender ellen

Vétkezik az a muszlim, aki az ellenségnek odaadja gyerekeit. Nem jó, ha a gyerekeknek LMBTQ-egyenlőséget tanítanak – szögezte le egy iszlám tudós.

Az Egyesült Királyságban élő muszlimoknak nem tetszik, hogy LMBTQ-kérdésekről oktatják a gyerekeket az iskolákban. Még 2019-ben több muszlim is levélben kereste fel az iskolákat, amelyekben nehezményezték, hogy a gyerekeknek szexuális felvilágosítást és LMBTQ-egyenlőséget tanítanak. Birminghamben főként a muszlim családok az Anderton Park Általános Iskola előtt tiltakoztak, amiért a diákok könyveket kaptak, amelyekben transznemű gyerekeket és meleg családokat mutattak be.


 
Az LMBTQ-ellenes nézetek a mai napig nem csitultak a szigetországban.
 
Abdul Rahman Hassam, iszlám tudós volt a vendége a YouTube-on futó Al Madrasatu Al Umariyyah nevű műsorban, amelyben LMBTQ-ellenes nézeteinek adott hangot.


 
"Aki tudja, hogy képes migrálni, menjen vissza hazájába, oda ahonnan eredetileg származik", jelentette ki Hassam, hozzátéve, hogy a nyugati országokban maradó muszlimok "vétkeznek".


Véleménye szerint a muszlim szülők az "ellenségnek" adják a gyerekeiket, akik "tönkre teszik a gondolkodásmódjukat". Elmondása szerint 4500 olyan muszlim gyerek van az Egyesült Királyságban, akit elvettek a szüleiktől. "Ahmedet akár egy LMBTQ-család is felnevelheti", példálózott Hassam.
 
Forrás: V4NA nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató