2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Eric Zemmour: A brüsszeli bizottság fel akarja hígítani Európát

A 62 éves francia esszéíróról idehaza nem hallani sokat, pedig ő egy üde színfoltja a romlott nyugatnak.

A jövőben megpróbálunk többet foglalkozni vele, mert nagy igazságokat oszt meg a hallgatósággal. Legtöbbször a migrációt és az iszlamizációt emlegeti Eric Zemmour...

 

Az egyik vitapartnerének olvasott be keményen a CNEWS csatornán:

„A brüsszeli bizottságban van egy igazi bevándorlási ideológia, amely nem a bevándorlást akarja megállítani, hanem inkább egész Európát felhígítja. Már nem akarják az európai kultúrát... ”

 

Egy másik alkalommal szóba került Marseille is, a bevándorlók által megszállt dél-franciaországi város:

"Ami Marseille-t jellemzi, az a bevándorlás hihetetlen fontossága, sok erőszakkal és emberkereskedelemmel, amely lehúzza a várost"

Eric Zemmour gyakran figyelmeztet a migráció veszélyére:

A visszatelepítést követelni nem rasszista dolog. Figyelembe kell venni, hogy Franciaországban túl sok a bevándorló, ez valódi demográfiai egyensúlyi problémát vet fel, és a francia identitás veszélyben van.”
 
Mint ismert, a francia belügyér kilátásba helyezte a hazafias csoport, az Identitás Genetáció betiltását, mert akcióikkal kritizálták az illegális bevándorlást. Zemmour megvédte a szervezetet:
Az Identitás Generáció arra mutatott rá, hogy határaink nincsenek védve, és hogy a kormány nem küzd az illegális bevándorlás ellen. Ezért lett dühös a belügyminiszter, mert a kettős beszédét leleplezik ezek a fiatalok.

Zemmour megemlítette a portugál jelenséget is. A legutóbbi választáson megerősödött a szélsőjobboldal a luzitánoknál...

„Ugyanazok az okok ugyanazokat a hatásokat eredményezik. A politikai korrektség mindenütt növekszik. A nagy mépességcsere minden európait érint ”

Magyarországról is gyakran említést tesz a nagy gondolkodó:

„Soha nem volt ilyen alacsony a születéseink száma. Meg kell változtatnunk születési politikánkat, figyelembe véve Magyarország példáját és figyelembe véve a nagy népességcserét... ”

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Kövess a HunDub-on, Telegramon, Vk-n vagy a Twitteren!

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató