2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A YouTube törölte a nemzetközi életvédő oldal csatornáját és minden videóját

Nemcsak letiltotta, hanem egyszerűen törölte a szolgáltató a LifeSiteNews csatornáját

Szerdán kora délután értesítette a LifeSiteNews hírlevél-feliratkozóit, hogy a YouTube váratlanul eltávolította csatornájukat és minden tartalmukat az oldaláról. A rendkívül népszerű életvédő oldal ezzel a tiltással elvesztette a kapcsolatot mintegy 300 ezer feliratkozójával.

Mint írják, szerencsére minden videójukról készítettek biztonsági másolatot, amelyek most ideiglenesen innen és innen érhetők el. Az alábbi címen pedig e-mailes értesítők kérhetők az új videótartalmakról.

A Lifesitenews.com rendszeresen ad hírt olyan, nem közismert esetekről, összefüggésekről, amelyekről tudnia kell minden élet- és keresztény hitvédelem mellett elkötelezett olvasónak. A portál például közzétette a közelmúltban, hogy aláírásokat gyűjtenek annak érdekében, hogy a jezsuita rend határolódjon el az LMBTQ-propaganda szószólójává avanzsált jezsuita paptól, James Martintól. Ezen kívül elemzést készítettek arról is, hogy a magát katolikusnak hirdető amerikai elnök, Joe Biden a keresztény értékeket tekintve mennyiben áll a „rossz oldalon”.

Forrás: Vasarnap.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató