2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Trump: "Nélkülem a Twitter is unalmasabb"

Donald Trump megtörte a csendet és nyilatkozott a Newsmax csatorna műsorvezetőjének. Elmondta véleményét az 1 hónapos Biden-kormányzásról és az azóta bekövetkezett demokrata ámokfutásról.
 
 
Sok ezer ember ünnepli és üdvözli Trumpot Floridában folyamatosan, legalább 75 millió ember támogatja továbbra is az Egyesült Államokban, miközben több millióan pártolnak el a baloldali demokratáktól látva élesben, mit jelent a kormányzásuk a korábbi 4 évhez képest.
 
A MAGA mozgalom továbbra is megmarad, bár az "Amerika az első"-ből most már "Amerika az utolsó" lett - mondja. A 2024-es indulásról még nincs döntés.
 
Mióta nincs Trump a Fehér Házban, az amerikai elnökség hangja gyakorlatilag hallhatatlan, Joe Biden senkit nem érdekel és a szóvivője sajtótájékoztatói is érdektelenek, sőt katasztrofálisak.
 
 
Trump miközben a gusztustalan diktatúráról és cenzúrázásról is beszél, leszögezi, hogy soha nem akar és nem is fog visszatérni a Twitterre, mely nem egy szabad felület.
Nélkülem a Twitter is unalmasabb
-mondja és ez tény.
 
Korábbi NewsMax-interjúban elmondta, hogy ami most a határon történik, szégyen. Emberek százezrei fognak beáramlani.
 
Greg Kelly a New York-i helyzetről is kérdezte a republikánus elnököt. Ugyanis az elmúlt hetekben rengetegen bírálták Andrew Cuomo demokrata kormányzót az idősotthonok meghamisított halálozási adatai miatt. Az ügyben már az FBI is nyomoz
 
Forrás: Vilaghelyzete
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató