2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

„Allah nekem adta ezt az autót, add ide a kulcsokat!”

Egy ismeretlen ember ült a vezetőülésben, amikor a férfi a parkoló autójához ment. A kocsi tulajdonosa megkérte az illetőt, hogy szálljon ki az autóból, de ő azt mondta, hogy Allahtól kapta az autót, úgyhogy nem száll ki – írja cikkében a V4NA Hírügynökség.

A franciaországi Montpellier-ben ment autójához egy férfi, aki azzal szembesült, hogy a kocsiban, egy új Audi A5-ben egy számára ismeretlen afrikai férfi ül. Megkérte, hogy távozzon, de az illető csak annyit mondott, hogy „nem szállok ki, Allah adta nekem ezt az autót. Gyerünk, add ide a kulcsokat”.

 

Az autó tulajdonosa teljesen megdöbbent, próbálta rávenni az ismeretlent a távozásra, ő azonban erre nem volt hajlandó, így kihívta a rendőröket, írja az Actu.fr.

Végül hosszú rábeszélés után a rendőröknek sikerült kiszállítaniuk a 29 éves togói férfit az autóból, aki az egyik oldalablakot törte be, így tudott beülni a volán mögé.

A rendőrség őrizetbe vette a férfit, akiről kiderült, hogy már korábban is volt hasonló ügye. Február 7-én fel is vették a montpellier-i kórház pszichiátriájára, de végül kiengedték.

Forrás: Magyar Nemzet

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató