2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

FeGyőr már kormányoz: Orbán, Rogán, Mészáros bűnöző, bíróság előtt van a helyük

Nem ismer lehetetlent, ezért vállalta a Momentum miniszterelnök-jelöltségét Fekete-Győr András, aki szerint ő a jövő, Orbán Viktor pedig a múlt embere - a Telexnek nyilatkozott a románimádó srác.

FeGyőr szerint az emberek új arcokra és új programra vágynak. A Momentum az Új Magyarország tervével az embereket partnernek, és nem alattvalóknak nézi. Ennek fontos eleme a Magyarország-részvények kibocsátása lenne.

A szívemhez közel álló oktatást például finn mintára modernizálnánk, a Kliket pedig megszüntetnénk - mondta a hazaáruló párt első embere. ( a finneknél egyébként most törlik el a kézzel írást, annyira "nagyszerű" ott minden)

Mi sokat érveltünk emellett, mert nem vagyunk az unicumos háttéralkuk barátai. 

- jelentette ki Fekete-Győr, aki már az viszkis Feri zsebében van. 

Orbán szerinte visszahozta a Kádár-rendszert, és társaival, Rogán Antallal és Mészáros Lőrinccel bűnözők.

Én nem ügyész vagyok, hanem a Momentum miniszterelnök-jelöltje. A 2022 utáni új Magyarország ügyészsége el fogja dönteni, hogy mennyi évet kér például Rogán Antalra. Vagy mennyi évet kér Mészáros Lőrincre, Orbán Viktor két lábon járó széfjére és strómanjára.

- hozzátette:

„Az ország nevében vádolom őket. 2022-ben az Új Magyarország jogállama dönteni fog, mi az ő büntetésük.”

Az előválasztást várhatóan kora ősszel tartják majd, és nemcsak a miniszterelnök-jelöltről lehet szavazni, hanem az egyéni jelöltekről is mind a 106 választókerületben. A Momentum szeretné, hogy a közös listáról is legyen szavazás.

A Gyurcsánnyal való összefogásról azt mondta:

A DK szimpatizánsai a barátaink és a szövetségeseink egy új Magyarország felépítésében. Őket Gyurcsány Ferenc vezeti, ebből következően Gyurcsány Ferenc a szövetségesünk, aki kormányzati szerepet nem kíván vállalni. 


Hadházy Ákos zuglói indítása azért fontos, mert szerinte „meg lettek lopva a zuglóiak”. A dolog viszont nem Karácsony Gergelyről szól: „ami Karácsonyt illeti, ő egy tiszta lelkű, becsületes ember, Tóth Csabáról ugyanez nem mondható el”.

A korábbi kijelentését már kozmetikázza FeGyőr. Karácsony már tiszta ember, csak a társait kell megregulázni... 

Meg lettek lopva a zuglóiak. Parkolási maffia és közétkeztetési maffia, hogy csak két dolgot említsek. Máshol is ez megy persze, de Zugló elhíresült, ezért ott kell kezdeni a rendrakást. Ami Karácsonyt illeti, ő egy tiszta lelkű, becsületes ember, Tóth Csabáról ugyanez nem mondható el.


A közösségi médiás aktivitásáról azt mondta, hogy az Insta-sztorikat szereti a legjobban, kitanulja a TikTokot, és azért van sok Fidesz-troll a Facebook-oldalán, mert „Orbán Viktornak a Momentum a rémálma”. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató