2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Kocsis Máté: Karácsony lesz az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, “humbug” az előválasztás

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője volt Bayer Zsolt vendége, akivel a baloldal halálkampányáról is beszélgetett Bayer Zsolt.A beszélgetés kezdetén az országgyűlés tavaszi ülésszakáról, valamint Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és Szabó Tímea parlamenti megnyilvánulásairól is szó esett.

„Ez az oltásellenes kampányuknak egy fontos állomása. Bármit is mondanak, mindig, minden nyilatkozatuk, bárhogy is hangozzék, – mert most teljesen eltérő dolgokat szoktak mondani – de a legvégén a folyamatnak mindig az van, hogy elbizonytalanítsák a magyar embereket az oltásokkal kapcsolatban, legyen az bármilyen típusú oltás” – jegyezte meg a baloldal politikáját illetően Kocsis Máté.

„A magyar baloldalon jó pár éve (…) Gyurcsány Ferenc irányítja a folyamatokat. Nézzük csak végig. Mi nem úgy történt, ahogy ő mondta? (…) Ha most valaki félreteszi a politikai nézeteit, hovatovább az indulatait és csak a tényeket nézi, – hogy minden egyes eleme a baloldali politikának úgy alakult, ahogy azt Gyurcsány Ferenc akarta, – akkor könnyen beláthatja, hogy ott Gyurcsány a főnök”

– mondta a Fidesz frakcióvezetője.

„Gyurcsány a főnök, döntésekben, kommunikációban, befolyásban, mindenben. Ezt ma már politikát ismerő ember nem vitatja”

– folytatta Kocsis Máté, a baloldali politikát és annak működését elemezve.

Hozzátette:

A baloldalon Gyurcsány a főnök, Jakab Péter a kisinasa, az ellenzéki előválasztás az emberek becsapása, “humbug”, már rég eldöntötték, hogy Karácsony Gergely lesz a baloldal, “Gyurcsány miniszterelnök-jelöltje”

Jakab Péter a valódi énjét mutatta meg a parlamentben, mert azt mondta lényegében, hogy ami jó Afrikában és Kínában, az nem jó nekünk magyaroknak. Az oltás elleni ellenzéki kampánynak a része ez a rasszista kijelentés is - jelentette ki Kocsis Máté a tegnap este a Hír Tv-ben a Bayer showban arra, hogy a műsorvezető Bayer Zsolt felvetette:

“szintista rasszizmus volt” Jakab Péter múlt heti napirend előtti felszólalása, amikor a kínai oltás ellen tiltakozott a Jobbik elnöke.

„Mikor szabadul ki a társadalom ebből a jelenlegi helyzetből?” – tette fel kérdését Bayer Zsolt műsorvezető a vírushelyzetre vonatkozóan.

„A konzultáció eredménye nagyon sok mindenre irányt fog mutatni. Egy nagyon nagy részvételű konzultáció zajlik és nekem meggyőződésem, hogy ez minden idők legnagyobb részvételű konzultációja lesz, a legvégén is. Ennek egyébként az is az oka, hogy mindenki érintett” – válaszolta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője

„Tudom, hogy sokaknak hihetetlenül hangzik, de higgyék el, a baloldal ma itt tart. Olvassák a nyilatkozataikat! Minél több fertőzött van, annál jobb nekünk

– mondja a baloldal. Minél több haláleset lesz – állítja a baloldal – annál nagyobb lesz az esélyünk 2022-ben. Ennél embertelenebb, gyűlöletesebb és megvetendőbb politikai kampányt még a magyar közéleti viszonyokhoz képest is meglepőnek tartok” – hangsúlyozta a Fidesz frakcióvezetője.

Egy polgármester száját elhagyja az a mondat, hogy az orvosok ne dolgozzanak, mert akkor kormányt lehet buktatni! - háborodott fel Kocsis Máté a műsorban Márki-Zay Péter nemrégiben tett megnyilatkozásán, furcsállva, hogy a baloldalon erre semmilyen elítélő reakció nem volt.

 

Forrás: Demokrata, ATV

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató