2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

FeGyőr elsírta magát, mint egy román prosti: Szerinte a Fidesz ráküldte Budai Gyulát

A fideszes képviselő videós üzenetet küldött a kislányos FeGyőr Bandinak. Lenne mit kivizsgálnia a momentumosnak a baloldalon, az új barátai körében. Lehet, hogy megtelne a börtön...

Erre akadt ki Fekete-Győr és kezdett el picsogni a Facebookon:

Újra rámküldte a Fidesz a Budai Gyula nevű verőemberét, miután arról beszéltem, hogy nem maradhat büntetlenül a fideszes elit szabadrablása.
 
Én még ott ragadtam le, hogy egy Facebookos keménykedés után megijedt egy futóversenytől, és inkább fogathajtó-versenyről kezdett hadoválni. Ráadásul úgy, hogy az is kiderült: nincs tisztában azzal, hogy a futás is a katonai alapkiképzés része.
 
De viccet félretéve: tényleg van képe az elszámoltatást számon kérnie a Fidesz korábbi elszámoltatási biztosának, aki hiába indított több mint ezer vizsgálatot, még bírósági szakaszig sem tudta eljuttatni ezeket? Van képe 10 év kétharmad után, kormányzati pozícióból, pórázon tartott ügyészséggel a háta mögött átküldeni mindenféle paksamétát, hogy oldjam meg helyettük?
 
Persze tudom, miről van itt szó. Rettegnek, hogy nem tudják majd kimenekíteni a vagyonukat 2022 után. Félnek, hogy soha többet nem tudják majd újra elfoglalni Magyarországot – mert jogállami eszközökkel minden lopásnak utánamegyünk, majd olyan intézményrendszert építünk ki, hogy soha senki ne rabolhassa le hatalmi pozícióból a saját országát. Pont most vasárnap fogjuk nyilvánosságra hozni, hogy milyen lépésekkel szándékozzuk elhozni az új rendszerváltást Magyarországra.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató