2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

FeGyőr megint hülyét csinált magából: megszüntetné azt, ami már nincs is

Fekete-Győr András önnön kezével vetett véget pártja hitelességének az egészségügy és az oktatás terén.
Először a Momentum egészségügyi elképzeléseit saját testvére semmisítette meg, amikor élő zoom beszélgetésben hatékonynak nevezte az orosz vakcinát, és a beszélgetésben fel sem merült, hogy az oltásért pénzt kellene kapnia a beoltottaknak - írja a Facebookon Rétvári Bence.
 
Miniszterelnök-jelölti programbeszédében pedig a KLIK megszüntetését nevezte legfőbb oktatási céljuknak, miközben a KLIK 2017. január elsején megszűnt. A 134/2016. (VI. 10.) Korm. rendelet 15. § szüntette meg idestova négy éve, azóta a helyi tankerületek az intézményfenntartók. Ebből is látszik, fogalmuk sincs, hogyan működnek évek óta a magyar iskolák. Csak annyira futja, hogy más országok modelljeivel dobálóznak, de ha még a magyar modellt sem ismerik, akkor valószínűleg a külföldi mintákról sem tudnak sokkal többet 280 karakternél.
 
A Momentum beállt Gyurcsányék mögé, így valódi oktatási programjuk Gyurcsány korábbi „eredményei”: a kisiskolák bezárása 381 feladatellátási helyen és ezzel párhuzamosan tömeges pedagógus elbocsájtások, a tanárok egyhavi bérének elvétele, a tandíj bevezetése, genderszemléletű oktatás.
 
Így jár az, aki a saját Facebook üzenőfalát képzeli valóságnak, és az alapján hirdet „programot”: megszünteti azt, ami nincs. A baloldalnak a járvány közepén is csak a hatalmi osztozkodás és a pozícióharc a fontos.
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató