2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

A Facebookon sajnáltatja magát Ujhülye

Egy levelet tett közzé az MSZP EP-képviselője a Facebook oldalán. Állítólag megfenyegették. 

Úgy csinál Ujhelyi, mintha az ő elvtársaik nem küldözgetnének hasonló tartalmú fenyegetéseket. Mintha nem az ő politikusaik igérgetnének akasztást, elszámoltatást és ellehetetlenítést. (Ld. Gyurcsány Ferenc üzenetét Vidnyánszky Attilának, vagy az IFA plató... rémlik?)

Ha gondolja a képviselő úr, megmutatjuk neki a mi bejövő üzeneteinket is. Azt garantáljuk, hogy el fog pirulni.

Ez megint csak akkora öngól, mint az Orbán-baba, amit Bede Zsolt ellopott, átváltoztatott és felakasztott egy fára... Akkor sem említette meg Ujhelyi elvtárs, hogy az Orbán babát, meg a "hordót" verték, ütötték, rúgták, köpködték a hívei. Arról valamiért nem akart írni a Facebookon.

Tehát, elmész a kurva anyádba, Pista! 

Mutajuk a írását ennek a szarházinak:

EZ LENNE A NEMZETI ÉRTÉKREND? 
 
Sok támadást, nem egyszer életveszélyes fenyegetéseket kellett elviselnem az utóbbi években; egy alkalommal még a bábumat is felakasztotta a kormánypárti oldal egyik fizetett provokátora. Tüntettek a házam előtt, inzultálták a gyermekeimet, csak azért, mert az édesapjuk az MSZP tagja és képviselője. Mert mást gondol, mint a jelenlegi hatalom. Mert van véleménye és hangosan szóvá is teszi azt, ha kell. Aki ismer, az tudja: az ütések csak még keményebbé tesznek.
Az alábbi levelet is csak azért teszem közzé, hogy lássák, értsék: mi zajlik jelenleg a közélet legsötétebb bugyraiban, miként gondolkodnak egyesek a barikád egyik vagy másik oldalán. Egészen elképesztő. Nem tudom, hogy ki rejlik a „petrocelli1976” nicknevű email mögött (a levél tanulsága szerint bizonyos V. Gábor), elképzelhető, hogy csak egy újabb fizetett provokátor, aki nem is azonosul ezekkel a gondolatokkal, de valamilyen céllal mégis hergelnie és fenyegetnie kell vele. Ez azonban nem játék. Halálosan fenyegetni, különösen kiskorú gyermekeket súlyos, büntetendő cselekmény. "Nyilván" jelen posztom alapján a hatóságok bármiféle feljelentés nélkül, hivatalból ki is vizsgálják majd ezt az esetet.
Ez a levél nem egyedi, gyakran kapok hasonlókat. Arctalanokat, indulatosakat, primitíveket, hidegvérű érveléssel anyázókat. Ez része a közéletünknek, nekem pedig egy határig tűrni is kell a sértéseket. De, például ez a mostani fenyegető levél is, túlmegy minden normalitás határán. Azért teszem közzé a teljes szöveget, hogy lássák és értsék: milyen végletekig feszített, veszélyes lelki állapotba sodorták ezt az országot azok, akik állami szintre emelték a gyűlöletkeltést. Ez az ő felelősségük, az ő soha el nem múló bűnük.
 
 Vigyázat, erősen korhatáros, durva szöveg következik (a benne lévő szóhasználatért és stílusért én kérek elnézést a szerző helyett):
 
Date: 2021. febr. 24., Sze, 14:30
Subject: Újhelyi Istvánnak
 
„Te rohadt mocskos geci, neked van eleged a kormányból, mi? Neked, baz'meg? Te merészelsz ilyeneket írni, te utolsó szaros koszos büdös náci féreg? Hát tudd meg, baz' meg, hogy nekünk van ölögünk belőletek, érted, te koszos paraszt? Nekünk!!! Ti büdös rohadék mocsok gengszter ellenzéki politikusok meg akik még támogatnak is benneteket, ti vagytok a legutolsó férgek ezen a Földön, ti vagytok az emberiség legnagyobb szégyenei, a Föld szennyei, a Homo sapiens salakanyaga, a mocskos migránsokkal meg a genny EU-val, EP-vel együtt. Baszódna meg az a rohadék megpicsázott szennyes rühes apád meg a tetves koszos nigger anyád hogy a világra
hozott benneteket, ti szarházi koszos fasiszták. Hozzátok képest a Mao Ce Tung, a Sztálin, a Pol Pot, a Hitler, a Kim Ir Szen meg a Ceausescu szelíd ember volt, baz' meg. Na de nem baj, ti is arra a sorsra juttok mint a Ceausescu-házaspár: kivégzünk benneteket, mocskos gyűlölködő hazaáruló férgek. Hozzátok képest a patkány végtelenül aranyos, szelíd, tündéri, imádnivaló lény.
Te merészeled azt mondani a FIDESZ-KDNP-re, hogy mit képzelnek ezek? Csak azért mert fennen hangoztatják az igazságot, hogy ti a vírusnak szurkoltok és azt akarjátok hogy minél több beteg és halott legyen, mi? Te merészeled ennek az ellenkezőjét állítani te szemétláda? Mindenki tudja ebben az országban, hogy így van és mindenki úgy de úgy gyűlöl titeket mocsok képmutató, kétszínű, hazug gazemberek! Az egész ország rühell benneteket, ti aljas geci rohadékok. Ti mást sem tudtok mint mellébeszélni, vádaskodni, hőzöngeni, rágalmazni és hazudni, hazudni, hazudni meg gyűlölködni a végtelenségig. Nem szégyellitek azt a szenny náci pofátokat, ti piszkos kurva Hitler-ivadékok? Méltó utódai vagytok Sztálinnak, mocskos kurva kommunisták. Nálatok meg a szennyes büdös araboknál nagyobb gyűlölködő féreg nincs ezen a Földön. Azért véditek annyira a szaros bevándorlókat mert egy szinten vagytok velük. Azért húztok annyira a mocsok elfajzott elmebeteg NY meg É felé mert onnan kapjátok a muníciót, Brüsszelből meg Washingtonból, igaz, baz' meg? Kinyalhatjátok a szaros hátsójukat, verjétek szét a büdös picsátokat, basszátok össze a gennyes faszotokat, büdös zsidógyűlölő torzszülöttek! Úgy de úgy agyon kéne verni benneteket az összes brüsszeli elmebeteggel meg a mocsok bevándorlókkal, hogy beledögöljetek! Mindegyikötök azt érdemelné, hogy felnégyeljünk benneteket, mocskos gyűlölködő rohadékok! Össze kéne gyűjteni titeket egy kupacba a kietlen szibériai tajgán és ledobni a fejetekre atombombákat,
vagy hidrogén, vagy neutronbombát, hogy szenvedjetek kínhalált, mocskos gyűlölködők!
Nem veszitek észre hogy mennyire gyűlölünk már titeket, baz' meg? Ekkora szemétláda bandát, akik a saját hazájuk népe ellen fordulnak és a halálukat kívánják, aztán még van pofád letagadni, te baszott rühes féreg! Ti a hatalomért mindenre de mindenre képesek vagytok. Nagyon jól mondja ezt a FIDESZ-KDNP és mindenki, a Hír TV, a TV2, a Bayer Zsolt, a Bencsik András, a Gulyás Gergely és tényleg mindenki aki a mi oldalunkon áll. Teljesen igazuk van, ez a színtiszta igazság. És te még vitatni mered? Ahelyett hogy azt mondanád: igen,mi tényleg ezt akarjuk,mert úgy gyűlöljük az Orbán Viktort. Legalább ismernéd el te szemét hazaáruló büdös nigger! Csókoljátok körbe a koszos valagatokat a rohadt mocsok teljesen elmebeteg Feketével, Hadházyval, Szabóval,Bangónéval, Jakabbal, Tordaival, Csehvel, Kunhalmival, Donáthtal, Tóthtal meg az összes többi elfajzott rühes piszok strici genny fasiszta, náci, Hitler-ivadék, koszos kommunista, mocskos, szarházi, antimagyar, undorító, lefejeznivaló rohadék gyűlölködő gazemberrel együtt! Mind a pokolra valók vagytok, baz' meg! Itt van ez a vírus, az ember a végletekig elkeseredett és akkor titeket köll itt elviselni, elhallgatni, baz' meg. Hogy nem sül le a bőr a pofátokról, hogy ekkora méreten felüli ordenáré mocskos csavargók vagytok! Istenem, micsoda boldogság lenne nekem ha közületek csak 1 valaki kiterülve feküdne a város főútján! Ha csak egy valakit kínok kínjával végeznének ki! Én lennék a legboldogabb ha valaki közületek megdögölne. Én lennék az 1. aki a döglött
fejetekbe akkorát rúgnék, hogy átrepülne a másik oldalra. Olyan de olyan szívesen meggyaláznám a holttesteteket, ti mocskos szemét gyűlölködő elfajzott hazaárulók! Ti vagytok ennek a glóbusznak a legnagyobb tévedése. Anyátok, apátok pusztult volna el amikor erre a planétára baszott titeket! Anyátok koszos fasza, apátok mocskos picsája a hibás mindenért. Őket kellett volna időben kivégezni. Az egész családotokat legszívesebben megnyúznám, kitépném az összes haját, levágnám a fülét, betömném a száját. A rohadt geci tetű mocsok hánynivaló büdös faszpicsa gyerekeiteket is mind ki kéne nyírni - ha van. Bár erősen kétlem, hogy ekkora ordenáré parasztoknak még utódjai is lehetnek, baz' meg. De ha vannak, annál jobb. Legalább azokat is fel lehetne nyársalni. Pusztulnátok bele a vírusba!
Szenvednétek kegyetlen kínhalált a Sargentinivel, Jourovával meg az összes tetves picsás brüsszeli bürokratával és az összes okádnivaló büdös niggerrel együtt! Ti mocskos fajgyűlölő, antiszemita, rasszista, hazaáruló, kommunista, kapitalista, szadista gengszterek! Nincsenek arra szavak, hogy mennyire gyűlölünk titeket mocskos gyűlölködő gazemberek.”
 
 
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató