2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Tulajdonosváltás Újpesten - magyar kézbe kerülhet a klub

Sokszor felröppent már a tulajdonosváltás híre Újpesten, most azonban tényleg van alapja, még a tavasz végéig megtörténhet a váltás, magyar gazdája lesz a klubnak.

Az elmúlt 2-3 évben rendszeresen felmerült és visszatérően felröppen a híre annak, hogy a belga Roderick Duchatelet eladja az Újpestet és hogy a MOL-Fehérvár élén álló üzletember, Garancsi István cége lesz az új tulajdonos. A tulajdonosváltásról szóló eddigi híresztelések azonban soha nem váltak ténnyé, megmaradtak pletyka szintjén.

MOST VISZONT MEGBÍZHATÓ FORRÁSOK EGYBEHANGZÓAN ÁLLÍTJÁK AZT, HOGY AHOGYAN DIÓSGYŐRBEN IS MEGTÖRTÉNT, ÚGY ÚJPESTEN IS MEGTÖRTÉNIK A VÁLTÁS. A SZÁNDÉK A RÉGI, DE A DÖNTÉS AZ ELMÚLT HETEKBEN VÁLT VÉGLEGESSÉ, AZAZ MAGYAR VÁLLALKOZÓI KÖR LESZ AZ ÚJ TULAJDONOS, ÉS RODERICK DUCHATELET MEGKAPJA AZT AZ ÁRAT, AMIT EDDIG SENKI NEM AKART NEKI KIFIZETNI, ÉS AMIBŐL Ő ÉVEK ÓTA NEM HAJLANDÓ ENGEDNI.

Korábban rendszeresen az volt a mindenki által tudott forgatókönyv, hogy Garancsi István lesz az, aki “átveszi” az Újpestet, és az egykori lila közönségkedvenc, Kovács Zoltán, a Vidi jelenlegi sportigazgatója érkezik majd szakmai vezetőnek.

A csakfoci.hu úgy tudja, ennél most komplikáltabb a helyzet, több forgatókönyv is létezik, de az végérvényesen eldőlt, hogy a Duchatelet által kért vételár előteremtésre kerül, és az Újpest legkésőbb nyáron új magyar tulajdonossal vág neki a bajnokságnak. Kérdés persze, hogy melyiknek, hiszen a kiesés ellen küzdenek jelenleg a lilák az OTP Bank Ligában.

Forrás: Csakfoci

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató