2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat szerint sérti az alaptörvényt a multicégek genderlobbija

A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ellenkampányt indított a multicégek által is támogatott genderpropaganda ellen. Közleményük szerint az LMBTQ-s lobbi egyebek mellett a gyermekek alaptörvényben rögzített jogait is sérti. A manifesztumot más szervezetek mellett a Mi Hazánk és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom képviselői írták alá.

Tiltakozik a multinacionális cégek LMBTQ ideológiát támogató kampánya ellen a Nemzeti Jogvédő Szolgálat. Csütörtöki közleményükben az alaptörvény elvei mellett kiállva elítélték, hogy negyven vállalat, a többi között az RTL Magyarország, a Sziget és a Comedy Central is csatlakozott a Háttér Társaság melegjogi lobbijához, amelyhez „arcátlanul” A család az család „félrevezető” jeligéjét társították.

„A család Magyarországon egy férfi, egy nő és az általuk nevelt gyermekek szövetsége, nemzetünk fennmaradásának záloga. Ennek védelmében nem engedjük, hogy nehéz sorsú, árva gyerekek áldozatul essenek a deviánsok vágyainak!

[…] Itt az idő, hogy megálljt parancsoljunk a természet törvényeit megerőszakolni kívánó, a normalitás rendjét gyökerében támadó és ezért az alaptörvényt is sértő, közösségellenes genderpropagandának!” – írták.

Hozzátették: a genderideológia kontrollálatlan térhódítása akár a „testet-lelket nyomorító” nemváltó műtétek irányába terelheti a gyermekeket, és a pszichológiailag labilis embereket.

Ellenkampányukhoz nemzeti elkötelezettségű cégek támogatására is számítanak. A kiáltványt mások mellett Budaházy György, Gaudi-Nagy Tamás (Nemzeti Jogvédő Szolgálat), Nagy Attila (Mi Hazánk Mozgalom), valamint Barcsa-Turner Gábor (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom) írta alá.

Forrás: Magyar Nemzet

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató