2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

FeGyőr már hallja azoknak a hangját, akik kormányváltásban reménykednek

A momentumos vezér már beleőrül a facebookozásba. Itt van a legújabb bejegyzése, szerinte Orbán Viktorék menekülni fognak.

Hallom azok hangját, akik bár reménykednek a kormányváltásban, mégis kételkednek abban, hogy sikerülhet felszabadítani a Fidesz-maffia által foglyul ejtett magyar államot és magyar gazdaságot.

Tisztában vagyok vele, hogy Orbán Viktor és bűntársai a 2022-es vereségük után az összes elérhető eszközzel megpróbálják majd megakadályozni, hogy felgöngyölítsük a magyar történelem legnagyobb országrablását. És pontosan tudjuk, hogy készülnek arra is, hogy a vagyonukat külföldre menekítsék, sőt, ők maguk is külföldre meneküljenek. 

A feladat nehéz, de csak így van értelme nekivágni 2022-nek. A célunk nem lehet csak a kormányváltás. Mindent meg kell tennünk a korrupt politikusok és strómanjaik felelősségre vonása érdekében is, hogy utána egy szabad, európai jogállamot építhessünk, amelyben soha többé nem fordulhat elő, hogy egy politikai maffia rátelepszik az országra.

És hogy hogyan tervezzük az új rendszerváltást? Erről beszélünk vasárnap délután 14 órakor. Nézzétek ti is élőben: Új Rendszerváltás: Így számoltatjuk el a korrupt fideszes elitet. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató