2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Momentum bejelentette programját: elzavarjuk a maffia kormányt, felépítjük az európai demokráciát

Mint arról korábban beszámoltunk, múlt vasárnap tudhattuk meg, hogy a Momentum miniszterelnök-jelöltje Fekete-Győr András lesz. A miniszterelnök-jelölt aspiráns akkor azt mondta: az egyetlen kiút a válságból, ha a nyugati országok példáját követjük. Az is terveik között szerepel továbbá, hogy bevezetnék a négy napos munkahetet és természetesen szorgalmazzák a szivárványcsaládok védelmét. Akkor Fekete-Győr Andrtás új rendszerváltást hirdetett, ám a részletekbe nem merült bele. Eddig. Ma 14 órától viszont megtudhatjuk részleteibe menően, hogyan szerenék elszámoltatni a “fideszes elitet”,- foglalja össze a Pestisrácok.hu oldalon Kroó Zita.

A Facebookon, egy online beszélgetés keretében tudhatjuk ma meg, hogy Fekete-Győr András és szövetségesei hogyan tervezik megbuktatni a kormányt és hatalomra kerülésük után mit várhatunk tőlük a következő három, harminc és háromszáz napban (reméljük azért azt tudják, hogy nem egy évre szól a kormányzás). Arról is szó lesz, hogy milyen eszközökkel számmoltatják el a Fideszt.  Ezt a Momentum elnöke, a párt jogi és gazdasági szakértőjével fogja kivesézni. Ez persze csak utópia a Momentum elnökétől, de mi már tűkön ülve várjuk, hogy Fekete-Győr András milyen magasröptű gondolatokkal árasztja el az internet népét. Szavai egyébként azért nem mérvadóak, mert mint azt már régóta tudjuk, a baloldal vezetője nem ő, hanem a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc, akinek az engedélye nélkül az ifjú politikus nindzsák úgysem csinálhatnak semmit. 

Az online eseményt a Momentum elnöke nyitotta meg. Beszédében elmondta: sokan kételkednek abban, hogy sikerülhet felszabadítani a Fidesz Maffia által foglyul ejtett magyar államot és magyar gazdaságot. Meghallottam azoknak a hangját akik attól tartanak hogy kormányváltás ide vagy oda a Fidesz úgy bebetonozta magát hogy már már lehetetlenné vált a magyar közvagyon tolvajainak a demokrácia leépítőinek a felelősségre vonása. Ma azért vagyunk itt, hogy ezeket a félelmeket eloszlassuk – tette hozzá. A Momentum elnöke szerint felelősségre kell vonni a korrupt politikusokat és vállakozókat.

Akinek nincs jobb dolga, az nézheti nálunk is az eseményt:

 

 

 

“Olyan tisztességes Szabad Európa jogállamot kell építenünk amelyben soha többé nem fordulhat elő hogy egy politikai Maffia rátelepszik a magyar államra és a magyar gazdaságra. 

A többség igazságot akar, Fekete-Győr szerint Orbán csúfos bukása után azonnal elindul a végrehajtási terv.  

“Nem én, nem szakértők döntenek, hanem ti fogtok felhatalmazást adni nekünk a szavazatokkal alkotmányjogászokkal, nemzetközi jogászok, közgazdászok, a közösen dolgozunk azon hogy a kormányváltás után felépíthetünk egy új európai polgári demokráciát, a magyarok pedig végre visszakapják az országukat.

 

 

Forrás: Pestisrácok.hu - Fb.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató