2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Besz@rás: Jakab azt mondja, hogy a mi hazánkos közeg miatt zsidózott korábban

Jakab Péter nagyinterjúban fejtette ki, hogy nem számít a szélsőjobboldaliak szavazataira, és csupán a mi hazánkos közeg hathatott rá negatívan, amikor korábban még ő is zsidózott.
 

Mint arról korábban írtunk, a baloldali összefogás szereposztása szerint a Jobbik-vezér viszi a keményeket mondó kisember szerepét, közben a DK elnöke a megbékélés hangjaként elkezd középre húzni. A felvett pózt azonban árnyalja, hogy Jakab, aki márciustól már havi 2,4 milliót kereshet, közpénzből bérelnek neki lakást, többmilliós autót, és olyan sofőr furikázza, aki ráadásul maga is nagy lábon él. De ez még nem minden.

Jakab szerint a Jobbik sosem volt szélsőjobboldali párt

A Jobbik elnöke és egyben miniszterelnök-jelöltje, aki pirosarannyal megfűszerezett párizsis kiflivel pózolt, az Azonnalinak adott interjúban már pártja identitását is zárójelbe igyekszik tenni. Az interjú során ugyanis Jakab kifejti, szerinte 

a Jobbik valójában soha nem volt szélsőjobboldali párt, de megtűrt vállalhatatlan, szélsőjobboldali személyeket.”

Mint fogalmaz, szerinte „ez hiba volt, amivel Vona Gábor szembenézett, csak nem elég bátran. 2018-ban, amikor elhagyta a hajót, még akkor sem történt komoly szembenézés”.

Jakab Péter kiemelte:

Én nem számítok a szélsőjobboldaliak szavazataira.”

Mit fogalmazott: „Mi világossá tettük, hogy kiket képviselünk, és kiket nem. Akik ezt a hazát építeni akarják, azokat képviseljük, akik meg rombolni, azok a kormányoldalon megtalálják a képviseletet.”

Saját korábbi „zsidózásairól” szólva Jakab Péter úgy fogalmazott:

„Lehet, negatívan hatott rám az a közeg, ami most már a Fidesz táborát erősíti. Hívhatjuk Mi Hazánknak is.” 

Sosem volt szélsőjobboldali hát persze...

 

Forrás: Mandiner

 

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató