2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Tordai Bence fullba nyomja a kretént: Vádolom az Orbán-kormányt

Vádolom az Orbán-kormányt a járvány elleni védekezés kudarca miatt

- jelentette ki a mérhetetlen Párbeszéd magyargyűlölő ügynöke.

Tordai Bence kért először szót a napirend előtti felszólalások sorában. A Párbeszéd politikusa beszédét azzal kezdte, hogy ez nem egy napirend előtti felszólalás, hanem egy vádbeszéd. Majd azzal folytatta, hogy több ezer ember haláláért és több százezer elvesztett munkahelyért tette felelőssé az Orbán-kormányt. Az oltásiterv kivitelezése kapcsán pedig káoszt kormányzást emlegetett a baloldali politikus.

A kormány részéről Rétvári Bence, az Emmi miniszterhelyettese válaszolt az elhangzottakra.

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy

bár Tordai Bence vádolt, védekezni a baloldalnak lenne oka.

Felhívta arra is a figyelmet, hogy a világon kevés helyen tapasztalható az, hogy az ellenzék a parlamentekben nem az ország és a lakosság érdekét, hanem az önös politikai céljait nézi a járványügyi időszakban. De nem találni még egy olyan baloldalt sem Rétvári szerint, amely külföldön azt híreszteli egy ülésező országgyűlésről, hogy nem ülésezik. De nehezen találni olyan képviselőket is, akik a kormánnyal szemben nem szavazták meg a veszélyhelyzet meghosszabbítását – hangzott el.

Rétvári arra is kitért, hogy a baloldal egyértelműen arra játszik, hogy a járvány minél tovább elhúzódjon, és ez hatalmas felelőtlenség tőlük – húzta alá. Majd kijelentette, hogy a történelem során a magyarok a bajban többször is összefogtak. De a mostani helyzetben ebből a baloldal kimaradt, és abban a balliberális oldal biztos lehet, hogy erről a választók jövőre a választáson véleményt fognak formálni – húzta alá az államtitkár.

Forrás: HírTV nyomán

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató