2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Trump bejelentette, hogy elindul a 2024-es elnökválasztáson is

A RT.com élőben közvetítette Donald Trump beszédét a CPAC 2021 nevezetű konzervatív konferenciáról.

Hiányoztam már? - frappánsan indított Trump, aki elmondta, hogy nem törekszik a jobboldal megosztására, ezért nem alapít új pártot, tehát az erre vonatkozó információk hamisak voltak.

"Megvan a Republikánus Párt" - mondta, miközben a hallgatóság tapssal jutalmazta a kijelentését. "Ez egyesülni fog, és erősebb lesz, mint valaha" - folytatta Donald Trump.

Hozzátette: reményét fejezi ki, hogy politikai pályafutása nem ért véget.

Lehet, hogy harmadjára is legyőzöm őket

- jelentette ki Trump.

Az előző elnök Álmos Joe-t is kiosztotta:

Fogalmunk sem volt, milyen rossz lesz Biden. A történelem során Bidennek volt a legveszélyesebb első hónapja a modernkori elnök közül.

Felszólította Bident, hogy azonnal nyissa meg az iskolákat, és kritizálta a bevándorlási politikáját. Trump megemlítette saját elnöki erőfeszítéseit a határfal kibővítésére, és elmondta, hogy Biden megfordítja adminisztrációjának eredményeit.

Mi elutasítjuk a kultúra eltörlését!

- jelentette ki Trump, majd az oltásitervről elmondta:

"Joe Biden csak az általunk bevezetett oltásitervet hajtja végre, és ha őszinte médiánk lenne, akkor azt hangosan és egyértelműen elmondanák."

Trump a tőle megszokott pikírt stílusban szedte ízekre a jelenlegi elnököt:

"Biden azt mondta, amikor a Fehér Házba került, hogy nincs oltóanyag.
Azt mondta, hogy nincs vakcina.
" Ó, igen. " - Mondta újra Joe.
- Nem hiszem, hogy rosszindulatúan mondta volna ... valójában azt hiszem, hogy azért mondta, mert nem igazán tudta, mi a fene történik...

Donald Trump megemlítette a legújabb LMBTQ-őrületet is, amely lehetőséget biztosít a transznemű sporotolóknak is a versenyzéshez.

Melyik edző akar egy fiatal nőt indítani a versenyen, ha a rekordját könnyen meg tudja dönteni egy olyan valaki, aki férfinak született?

Trump szerint Joe Biden és a demokraták olyan politikát szorgalmaznak, amely tönkretenné a női sportot. Azt is közölte, hogy rengeteg rekord dőlt meg mostanában.

"Az egyik legbüszkébb elnöki teljesítményem az volt, hogy Amerikát energiafüggetlenné tegyem."

- fejtegette Donald Trump a sikereit és átfogó választási reformot követelt az Egyesült Államokban. Trump szerint a Facebookot, a Google-t és a Twittert súlyos szankciókkal kell sújtani, ahányszor elhallgatják a konzervatív hangokat...

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Kövess a HunDub-on, Telegramon, Vk-n vagy a Twitteren!

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató